Nokia bemutatóteremben 80 körül árazzák, vodkánál 59900, photo hallnál függetlenül 70ezer.
Én 2 évre veszek telefont és a kártyafüggetlenség kisebb szempont nálam mint a garancia érvényesítés, javítás, és az értékesítő pont elérhetősége. Tudnék én is 50-ért újat, függetlent, de nem mindegy hogy garanciális ügyben el kell utaznom pestre elbaszni ezzel 1 napot, majd még egyet amikor visszahozom, illetve egy olyan szuttyom maffiózó, szürkeimportos, morálisan ingoványos kereskedőhöz kell menni pofázni aki elküld a picsába, baszik segíteni, és még át is ver esetleg VAGY lemenni a sarokra a Vodához, húzni sorszámot és KÖTELESEK felvenni a garanciaigényemet, továbbá nem is nagyon kötekednek mert ugye az ügyfél "szent", illetve elő van nekik írva 600 oldalas könyvben még az is hogy milyen szavakat használhatnak beszélgetés közben és milyen gyakran pisloghatnak...
Fw: szerintem a vodánál is 21-es. A minap bementem és megkérdeztem, csak lestek... hogy mi vaaan?
GPS nem igazán szempont nálam mert gyalog vagyok mint az állatok, de hamár van benne kipróbálnám, mert nem rossz az ha a városban el kell jutnom valami idegen utcába, stb..
Omnia más azért. Jól néz ki a menü (de kisebb a kijelző felbontása), minőségibb anyaghasználat és jó nagy készülék, masszív, tartós érzete van, mindazonáltal ha neked fontos a zenelejátszó használhatósága is akkor az Omnia nem a Te választásod lesz, mert azt bizony nagyon elkúrták benne...
Aksi jobban bírja a 5800-ban.
És becsúsztatható a stylus, míg az omniánál kivül lifeg, ha zsebbe rakod, összekarcolhatod vele a kijelzőt...
Egyik telefon sem tökéletes, azt kell megnézni hogy adott típus hibáival és előnyeivel meg tudsz-e elégedni, végeredményben, melyik lesz a Te optimális alternatívád...