Nokia 5800 XpressMusic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mért van az hogy villog a középsõ gomb ha van 2 beérkezett üzenetem, de ha már elolvastam azokat még azután is villog ???

de 😄

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

gagax
legegyszerübb megkérdezni h ingyenes-e nem?😄

Én is ezen töprengek tegnap óta. Bár tegnap du óta teljesen jól mûxik, de nagyon régi a szoft. Lehet benézek holnap a Nokiához. Ha más nincs...

szal valaki segítsen! : D hogy tudnám megoldani a frissítést?!
egyedüli módszer h bevigyem a nokia-hoz? csak mivel t-mobiletól vettem így hezitálok h ingyenfrissítenék-e

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

nekem szinte ugyanez a szitu csak annyiban más h a kábeles megoldással nekem kikapcsolt a teló. :S
én ma próbáltam 2x wifin de nekem is aztírta h nemtalált frissítést. és az egészben a legvicceseb, hogy keresztanyám is most vett egy ilyet õ is a t-mobiletõl és neki új szoftveres nekem meg nem 😮

hali mindenkinek lehet igencsak hülye kérdés lessz léci ha valaki tudna irjon, hogy kell egy programot signózni?
jól mûködik erre a telóra a mobil opera ?

Szia!
Próbáltam Nokia Software Udaterrel frissíteni, de nem ment, azt írta kia gép, hogy USB kábellel csatlakozzak a géphez és ne USB elosztóval, meg hasonlók. Ami azért érdekes mert a teló gyári kábelével mentem rá. WLAN-nal azt írta ki a teló, hogy nem talál frissítést.

próbáltál a gépen szoftverfrisíteni??
ha igen akkor vedd ki a memóriakártyát és úgy kapcsold be, aztán utána rakd be a memókarit és jólesz.
az elsõ kérdésedre meg annyit, hogy lehet de nemsokmindenkinek sikerül (kikapcsol közbe a teló) ezért ajánlják a wifis frissítést pár hsz-el lejjeb van.

Mégegyszer hi!
Tudja vki, mi a francért kapcsol ki állandóan ez a teló? Ha leveszem a hátlapot és úgy kapcsolom be, akkor megy, ha visszateszem a hátlapot meg sem szólal. Mi a baja?

Sziasztok!

Köszönöm a segítséget a 2 simes dologban, akkor inkább marad tré mobilos. Viszont az én telómon 11.0.008-as verziójú szoft van. Van ennél frissebb? Lehet ezt a telót Nokia Software Updater-rel frissíteni?

mert nekem olyan h géprõl teszem fel akkor folyton kikapcsol a teló :S kösz akkor próbálom wifin kéznél a router 😊

HTS s3rg1nh00
tudtommal ha még garanciális,a frissítés ingyenes a nokia boltban...
sok sikert😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Köszi a segítséget 😊
Westend van a legközelebb , akkor szerintem oda beugrok 😊
volt olyan , aki azt mondta , hogy lehet csak a szoftverfrissítés nem volt teljesen sikeres , és ha újra frissítem már jó lesz 😊 majd kiderül 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

HTS s3rg1nh00
mit?a frissítést?kapcsolódsz a wifi hálózathoz,nyomsz egy hívásbontás gombot,tárcsázóba *#0000#,ott meg opciók és frissítések ellenõrzése,az internethez meg nem kell csatlakozni,hiszen már csatlakoztál😊

grizzly21
hol lehet ezt letolteni? /webcim/
Koszi

HTS s3rg1nh00
keress valami jó kis wifi hálózatot amit nem fúj el a szél,azon megy ha letölteted a telefonnal(nálam is csak így jött össze,suliban...)

feltettem a legújabbat de semmi, és még csak szoftvert se tudom frissíteni mindig kikapcsol a teló és megáll a frissítés :S

micski2
Sztem is Python hiány miatt nem megy! 1.4.5 és mellé az 1.9.5 ajánlom!nálam ez vált be!

Ovi Maps 3.0 licence-et meg lehet v.hogy hackkelni hogy ne járjon le ??

gagax
Felvan téve a python a telefonodra? Mert ha nem akk azért nem mûködik az xpressbeer meg a többi.=)

Örm
Hello!
SMS-eknéél, hogy lehet a hangulatjeleket megjeleníteni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

persze müküdik, am kaptam egy olyan info-t h szoftverfrissítés orvosolja, most próbálom

HTS s3rg1nh00
egyébként mûködik a giroszkóp(menü elfordul?)
ha igen,akkor a progikkal van baj,ha nem akkor meg szerviz..

srácok, valaki tudna abban segíteni h milehet a probléma abban hogy nemmegy egy girószkópos progi sem a telómon (lightsabre, xpressbeer..stb) elõreköszahelpet

LoDMaSt
beállítani, ahogy neked tetszik 😄
telepíteni: opera mini, mobile paint, valami mail alkalmazás, meg nézz körbe nokiaprogramok.hu-n, és amit használnál!

@ Hellomarci

no nekem is megérkezett sikeresen a készülékem,
miket érdemes beállítani és miket érdemes telepíteni ???

nokiaprogramok.hu 😊

vagy itt:

http://5800.blog.hu/

jobb oldalt ki is van szedve külön

Örm
Hello!
Valaki tudna abban segíteni, hogy hol találok msn programot a telefonra? Kössz a segítséget!

HTS s3rg1nh00
itt nem hiszem h.találkozott volna valaki ilyennel(legalábbis mióta én olvasom😊),viszont tuti hogy egy nokia boltban tudnak segíteni,itt meg is tudod nézni,hol van ilyen:-)

Hai

nem rég vettem egy adatkábelt , otthoni szoftverfrissítés alkalmából , hát valamelyik nap meg is történt az ominózus eset , csak egy gond van... nem hogy javított volna a telón , hanem rontott : \ mindig is azt szerettem a Nokiákba(Többek között) , hogy nagyon jó a hangzása headsettel .) most mióta felfrissítettem a szoftverét... hát olyan halk lett , mintha 3-ason lenne a hang kb : \ mindent visszaállítottam , ahogy volt a szoftverfrissítés elõtt , de mégis eszméletlen halk , nincs valami 5letetek , hogy lehetne ezt javítani ? vagy mi lehet a probléma ?

és halkan megjegyzem , hogy más típusú telóm van , de ezt láttam a legforgalmasabb topicnak , és Nokia Nokia... 😊 de , ha egybõl törlitek , vagy nem válaszoltok a hsz-emre , mert nem ide illik , azt is megértem 😊

elõre is köszönöm a segítséget .)

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

grizzly21
ird be az argep-be

GX25
Hol lehet most a legolcsóbban venni 5800-át, ahol házhoz is szállítják?

RS
Van valami olyasmi program ami lezár különféle alkalmazásokat a telefonba? Hogy pl ha be akarsz lépni a galériába kérje a kódot.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

HTS s3rg1nh00
azért eléggé be is baszott volna,ha nem kapjuk meg a kistesó fõképernyõjét,elég sokan a nokia fõhadiszállásához baszták volna az 5800-at(én is<#vigyor5>)

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

HTS s3rg1nh00
szerintem nekem sem...csak a "😄" meg hasonlók jönnek be helyette.

Örm
Kösz, de az sem jelenik meg amit nekem küldenek.

HTS s3rg1nh00
megnéztem,úgy látom be kell írni rendesen ahogy gépen tennéd...legalábbis én nem találtam:\

Örm
Hello!
Hogy lehet az sms-ekhez hangulatjeleket csatolni?

RS
nokiaprogramok.hu

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

GX25
Sziasztok!

Tudtok mondani olyan oldalt ahonnan lehet leszedni játékokat az 5800-hoz?

Semmiféleképp se vágj bele. A tele vannak az ide vágó fórumok a panaszokkal, nagyon nem szereti a telefon.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

REPS0L
a progi neve Autorama, nokiaprogramok.hu -n vagy google-n megtalálod, signózni kell! 😉

RS
Kell panorámakészítõ 😊

REPS0L
én Se7en -t, rohadt szép, és tele van ikonnal 😉

ha kell valakinek panoráma készítõ, szóljon 😊

LoDMaSt
énis, még nemtaláltam rá más igazán tetszõt, de linkelhetsz, ha van jód 😊

@ Hellomarci

dedushka91 Vista témáját, nagyon jó szerintem! 😊

RS
Alap 😊