Nokia 5800 XpressMusic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
egyedüli módszer h bevigyem a nokia-hoz? csak mivel t-mobiletól vettem így hezitálok h ingyenfrissítenék-e
Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!
én ma próbáltam 2x wifin de nekem is aztírta h nemtalált frissítést. és az egészben a legvicceseb, hogy keresztanyám is most vett egy ilyet õ is a t-mobiletõl és neki új szoftveres nekem meg nem 😮
Próbáltam Nokia Software Udaterrel frissíteni, de nem ment, azt írta kia gép, hogy USB kábellel csatlakozzak a géphez és ne USB elosztóval, meg hasonlók. Ami azért érdekes mert a teló gyári kábelével mentem rá. WLAN-nal azt írta ki a teló, hogy nem talál frissítést.
ha igen akkor vedd ki a memóriakártyát és úgy kapcsold be, aztán utána rakd be a memókarit és jólesz.
az elsõ kérdésedre meg annyit, hogy lehet de nemsokmindenkinek sikerül (kikapcsol közbe a teló) ezért ajánlják a wifis frissítést pár hsz-el lejjeb van.
Tudja vki, mi a francért kapcsol ki állandóan ez a teló? Ha leveszem a hátlapot és úgy kapcsolom be, akkor megy, ha visszateszem a hátlapot meg sem szólal. Mi a baja?
Köszönöm a segítséget a 2 simes dologban, akkor inkább marad tré mobilos. Viszont az én telómon 11.0.008-as verziójú szoft van. Van ennél frissebb? Lehet ezt a telót Nokia Software Updater-rel frissíteni?
sok sikert😊
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Westend van a legközelebb , akkor szerintem oda beugrok 😊
volt olyan , aki azt mondta , hogy lehet csak a szoftverfrissítés nem volt teljesen sikeres , és ha újra frissítem már jó lesz 😊 majd kiderül 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
SMS-eknéél, hogy lehet a hangulatjeleket megjeleníteni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
ha igen,akkor a progikkal van baj,ha nem akkor meg szerviz..
telepíteni: opera mini, mobile paint, valami mail alkalmazás, meg nézz körbe nokiaprogramok.hu-n, és amit használnál!
@ Hellomarci
miket érdemes beállítani és miket érdemes telepíteni ???
vagy itt:
http://5800.blog.hu/
jobb oldalt ki is van szedve külön
Valaki tudna abban segíteni, hogy hol találok msn programot a telefonra? Kössz a segítséget!
nem rég vettem egy adatkábelt , otthoni szoftverfrissítés alkalmából , hát valamelyik nap meg is történt az ominózus eset , csak egy gond van... nem hogy javított volna a telón , hanem rontott : \ mindig is azt szerettem a Nokiákba(Többek között) , hogy nagyon jó a hangzása headsettel .) most mióta felfrissítettem a szoftverét... hát olyan halk lett , mintha 3-ason lenne a hang kb : \ mindent visszaállítottam , ahogy volt a szoftverfrissítés elõtt , de mégis eszméletlen halk , nincs valami 5letetek , hogy lehetne ezt javítani ? vagy mi lehet a probléma ?
és halkan megjegyzem , hogy más típusú telóm van , de ezt láttam a legforgalmasabb topicnak , és Nokia Nokia... 😊 de , ha egybõl törlitek , vagy nem válaszoltok a hsz-emre , mert nem ide illik , azt is megértem 😊
elõre is köszönöm a segítséget .)
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Hogy lehet az sms-ekhez hangulatjeleket csatolni?
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
ha kell valakinek panoráma készítõ, szóljon 😊