• ivanova36
    Gondolom feltünt sokaknak az, ami a kedves cikkírónak nem, hogy nem mindegy hogy fejezel be egy fázist.
    Lássuk mire is gondolok:
    az egész célja az, hogy kiérj az űrbe. Kint 5 képességet kapsz, amit az elöző négy fázisban szedhetsz össze. Az ötödik az a már öszeszedettek will wright-féle eredője lesz.

B: békés megoldás
    K: középút
    H: harcos megoldás

B-B-B-B-> sámán: instant teleport haza
    K-B-K-K.> kereskedő: amely rendszerrel kereskedsz, azonnal fel is vásárolhatod a tőkeinjekció képességed révén.
    H-H-B-B-> hitttérítő: a kiszemelt kolónia csatlakozik hozzád azonnal
    K-B-H-H-> lovag: az űrhajód mini másolatát idézheted meg kis ideig. segít a harcokban
    H-B-B-B-> most csinálom, még nem tudom mi lesz a végeredmény

az mindegy aogy én tapasztaltam, hogy HHBB vagy BBHH módon haladsz, a lényeg, hogy a megoldások száma és nem a sorrendje.

azért itt is van jó pár lehetőség.

És most személyes vélemény:
    Tény, hogy félHC RTS rajongóként hiányoltam a szélesebb egységpalettát, az alakzatokat, utánpótlást, taktikázási lehetőséget (pedig a városi hadvielésnek meg van ez az előnye/hátránya)illetve hogy az űrfázisban már gyakran időm sincs minden kolóniám fűszerkészletét felszedni, mert mire végigmegyek rajtuk, addigra a legelső ismét megtermelte a maximumát.
    Ok hogy nem HC gamereknek készült, még is jó lett volna bele egy HC mód :D
    A fenti dolgok kijavításával szerintem élvezhetőbb lenne a játék.

Ha már civilizációs fejlődös RTSt akarunk, ott van a Rise of Nations. pár ezerért már meg lehet venni és nem annyira kiegyensúlyozatlan és béna megoldású, mint az empire earth bármely része. :D