• Molnibalage
    #46
    "Japanbol nem er oda idoben a segitseg."

    Miért is nem? Egy F-22 cirka 1 óra alatt ott van a 4++ generáció gépei 1,5 alatt. Állandó jelleggel van hordozó csoport is ott + a Koreában állomásozó gépek. Ez alsó hangon 250 gép.
    ----

    "Egyebkent meg mi sem kaptunk atomfegyvereket, csak hozza valo rovidhatotavolsagu raketakat. A fejeket a szovjetek oriztek itt magyarorszagon. A tajvaniak is igy kaptak a fegyvereket. A leszallitott raketak jo resze ugyanis hagyomanyos robbanotoltettel nem tul hatasos, viszont eredetileg atomtoltethez fejlesztettek ki oket."

    1. A MiG-21/23 gépek nem rakéta formájában vitték volna tudtommal a nukleáris robbanófejet. Kb. 500 kilós bomba volt. Törzs alatt középen 2 pótossal, mert anélkül 0 a MiG-21 harcászati hatósugara ehhez a mutatványhoz.

    2. A BGM-109 és AGM-86 is eredetileg atomfegyver hordozó volt, de a pontosságuk még hagyományos töltettel is kileégítő. Konkrétan milyen rakétákról beszélsz? Mert típus nélkül önmagában nem jelent semmit amit írsz...
    ----

    "Hivatalosan nem allomasozhatnak helyben, legkevesbe a szorosban a szarazfold es a sziget kozott. Amire odaernenek a helyszinre a kinaiak mar regen partra is szalltak"

    1. A Kitty Hawk bázisa hivatalosan is Japánban volt. Japán kikötő volt az anyakikötő... Nemzetközi vizeken ott lehetnek ahol csak akarnak. Miről beszélsz te?

    2. Partraszállnak? És mégis mivel? Jelenleg ehhez nincsenek meg a technikai eszközei a kínaiaknak. A HT topicban tucatszor le volt ez már írva...
    ----

    "Mint azt a korabbi miniszterelnokuk mondta, japannak tobb tonna fegyverminosegu plutoniuma van raktaron."

    És? Ez hogyan jön ide? Kapaszkodj meg, ez minden atomerőművet üzemelő országban így van (kis túlzással). Pusztán elhatározás kérdése kiszedni a megfelelő állapotban levő fűtőelemet a reaktorból.