• CS@
    Nálam felismeri a gamepadok nagyrészét(4ből3at de a Saitek P880 kicsit zűrös már amúgy is úgyhogy ez lehet a gamepad hibája), ezekből amelyik kicsit öregebb(használtabb) azzal tulképp játszhatatlan a játék az említett deadzone hiánya miatt. A 2k HUFert vett teljesen ruppóltlan MMessel szinte teljesen hibátlan. Azért csak szinte, mert sajna egy apróságról elfeledkeztek még az átirat készítők, hogy ami jó volt X360on vagy PS2n azt nem kellett volna megváltoztatni. Bár ezzel csak a PS2ömön játszottam, de tutira veszem, hogy Xen is az analóggal való karikázással oldották, meg a készítők a szekrény nyitást, ezt itt letojták és szekrényt nyitni nem tudsz gamepaddal, még akkor se ha amúgy már összehoztál egy frankó irányítást. Szerencsére olyan sokat nem kell ez a szekrény nyitogatás dolog.

Nemtom milyen gamepadal próbálkozol, de ha valami nagyon ruppótlan(mint az én MMesem), akkor azokat a windoz alapjáraton(driver telepítés nélkül) gyakran Generic USB nek vagy 12gombos 3tengelyűnek ismeri fel. Ezen esetben NE telepíts semmilyen drivert hozzá(ha van akkor szedd le), mert nálam mind2 alapot felismeri a játék gond nélkül.
    Ha esetleg több gamepadod van, akkor próbáldmeg kihúzni azt/azokat, amik nem kellenek.
    Összességében a gamepados irányításnak gyalogosan annyi előnye van, hogy tudsz sétálni(erre amúgy luxus lett volna gombot rakni a készítőknek?), járműveken azért hasznosabb, de ha végképp nem működsz, akkor esetleg szóba jöhet egy JoyToKey progi is.
    Amit szerintem mindenképp meg kell, majd szokni gamepaddal az a camera follow, ár PS2n is gyakran manuálisan raktam magam mögé a kamerát, mert lényegesen rosszabbul követ a mintha Te állítanád.