Bully: Scholarship Edition
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID.: Beegabor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Szavakat kellet volna kirakni...de mivel nem tudok angolul így szavakat se tudtam kirakni<#shakehead>#shakehead>
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Békaboncolás, yeaaahhh!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Next PC upgrade: 2022
#200 na az durva, én még akkor jót találtam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Denem baj, ez az egy gond van csak vele, a GTA-ig pont jó lesz
Küldikrõl már írtam😊 van hoyg vissza kell szerezni vmi tárgyat,szekrényfeltörés vagy verekedés alapján, vagy van h vkit kisérgetni kell, de igazábol ezt így nemtudom elmondani😄 de jók nagyon és változatosak😊 ruházkodás van, jármávek hát eddig gördeszkám van, de biztos lezs más is, egyelõre még csak a suli területén mehetek:/ jah meg lehet tanulni új harcmozdulatokat😄
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Amúgy a játék 5ször szebb mint az átvezetõ videók az biztos😊
a képeket nézve kell :|
Én nem sok beállítási lehetõséget találtam 😞