Bully: Scholarship Edition

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth

PSN ID.: Beegabor

Gando
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
procyon verzsön müködõképes-e?

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Carlos HUN
mindjárt segitek

Akkora szívás, megbuktam angol órán! Nem tudna valaki segíteni, nem tudok semmit angolul, németes vagyok.

Szavakat kellet volna kirakni...de mivel nem tudok angolul így szavakat se tudtam kirakni<#shakehead>

zeus89
Na 8-ra nekem is lejön 😄 majd kipróbálom

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

mama 2
Angol óra? Kémia óra? NAGYON KIRÁLY!!!! a kettõ kedvenc tantárgyam😄!

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

John Cena
kémia órán iylen kisebb labori cucc lessza szobádban ott csinálhatsz viszketõ port rakétét meg iyleneket

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
kapsz! õõ msot per pill angol óra jut eszembe ott pl csajoknak jobban tucc udaorlni tanároktól rendöröktõl bocsáantot kérzs s akkor nem kaptan ek annyira sûrûn meg stb.

John Cena
PS2 õn 65 % nál tartok!!

Törölt felhasználó
Te úgyis elakadsz majd mindenhol...
mama 2
Akkor fasza😄. És mire jó pölö a biológia vagy a matek óra? Kapsz valami jutalmat vagy mi?

ChuckyHUN
MEgéri megpróbálni fentmarani 01:10 ig mire leér, vagy nem akkora durr, és elég lesz reggel kiprobálni?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

van xD

mama 2
Matek óra van-e?

rotator
Hát nem rossz, az irányítás mondjuk helyenként elég hardcore, de meg lehet szokni. Csak valami iszonytatóan baromian könnyû. :/

én most nyírtam füvet meg hordtam ki újságot, h vegyek egy két elegánsabb cuccot😄

Törölt felhasználó
Ez a biológia óra nagyon ott volt!
Békaboncolás, yeaaahhh!
Sil3nt
term. van felirat... jatek kozben esc nyomni majd options es azthiszem, hogy a video options subtitle ON... ennyi... 1 ora jatek utan azt mondhatom, hogy kinottem ebbol, amugy nem lenne rossz, de ennyi eleg volt, pusztan kivancsisagbol probaltam ki. kamerakezeles nekem nemtetszik es ez a hdr vagy milyen effekt (minden ilyen fenyes) valami borzalmas.

Carlos HUN
juj de fasza ezt vártam pont most értem haza munkábol és kint van a játék nagyon jó!

😄

ChuckyHUN
120, nálam ez a amx, jó ez a tracker

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

nem xD amúgy srácok a biológia óra a legjobb😄 békát kell boncolni😄

a gördeszka a füvön is megy? 😊
FZoleee
midnight torrentsrõl jön 240-nel (nálam ez a max)
ChuckyHUN
áhh ,én nem szenvedek 10kb/s el inkább megvárom, hogy estef elkerüljön MPre

Újabb 3 képpel jelentkeznék a városi életbõl😊

ChuckyHUN
de 1kb/s fölé az istennek se emgy... hogyé n mennyire rühellem ezeket a fosh trackereket

5c0rp330n
mindjárt teszem is fel, qrvára jónak tûnik az eddigiek alapján 😊

grebber

Next PC upgrade: 2022

ChuckyHUN
Elküldenéd PM ben?:S

faszom már én is megnézem, hátha el sem indul és nem kell megvenni.. <#buck>

#200 na az durva, én még akkor jót találtam
ChuckyHUN
link link link

Nem kell jó angoltudás,csak nagy szókinccsel kell rendelkezni😉

háhhá😄 most nagyon jó küdletésen vagyok túl, ilyen haloween volt a suliba, és volt akit megkellett dobálnom tojással, vagy alá dobni vmi labdákat amitõl elcsuszott, meg a hátára ragasztani h rúgj meg xD

Törölt felhasználó
Tetszett ez a küldetés. Mondjuk mire megtaláltam a férfi wc-t, a dagi simán összehúgyozta magát 😊
ChuckyHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mininován 3 seed 750 peer LOOOOL😄DDD

ChuckyHUN
SPOILERBEN LINKT!!!!

adeex7
oroszul kell tudni!!
am nekemis még vagy 3 óra van :S

rotator
Konzol átiratoknál ez gyakori, nem renderelik újra a videókat. A Jade Empire-nél is frankó volt, amikor a tûéles grafikájú játék közben bejött egy xboxra készített ratyi átvezetõ. <#idiota>

Na, jó ez a játék...csak anyira konzolos...az irányítás meg hasonlók.

Denem baj, ez az egy gond van csak vele, a GTA-ig pont jó lesz

Az a baj h kell jól tudni, mert feliratok nicnsenek😊 de számomra minden érthetõ eddig😊
Küldikrõl már írtam😊 van hoyg vissza kell szerezni vmi tárgyat,szekrényfeltörés vagy verekedés alapján, vagy van h vkit kisérgetni kell, de igazábol ezt így nemtudom elmondani😄 de jók nagyon és változatosak😊 ruházkodás van, jármávek hát eddig gördeszkám van, de biztos lezs más is, egyelõre még csak a suli területén mehetek:/ jah meg lehet tanulni új harcmozdulatokat😄

mama 2
Kell jól tudni angolul a játékhoz?

Firerock
még 3-5óra és lennvannnnn😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

The Protector
nekem képek és videk alapján nagyon bejövõs.kiváncsi leszek miylen a game.jó a bunyó?és milyen jellegû küldik vannak.ruházkodás,karakterválasztás van?jármûvek?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nemtudom h kell e hozzá olyan gép:/ nekem eléggé jó gépem van szal ilyenekkel háL' isten sosincs gond...
Amúgy a játék 5ször szebb mint az átvezetõ videók az biztos😊

Törölt felhasználó
Ez eddig nagyon f@sza játék!
FZoleee
kell hozzá az a gép, ami a gépigényben szerepel? mert nekem nem felel meg, bár töltöm le (a bolt polcáról), azt kiderül 😄
a képeket nézve kell :|
azt nézem,de lehet csak nekem csalóka,hogy a játék szebben néz ki,mint az átvezetõ videók
Nah most meg pl, ez a tökéletes nyomorék megkért rá h kísérgessem a suliig, meg a wcre, meg a szekrényéhez, mer mindneki szétbombázza, úgyhogy megvédtem és sajnos aki rátámadt, azt ki kellett hogy fejeljem a teste alól:/

hát, pl az egér bal gombjára állítottam az ütést, meg a sprintet az E-re akkor a a használat gombot meg az f-re, amúgy az a para h engem már másodjráa dob ki hibajelentés küldésével egy 40perc után

Törölt felhasználó
Miket állítottál át?
Én nem sok beállítási lehetõséget találtam 😞