• opeca
    #45
    Ha ennyire egyszerű, akkor te miért nem vagy már milliárdos? Ja tudom, nem akarsz az lenni, vagy neked ehhez nincs gyomrod.

    "Konkurens fizetős irodai programok kicsinálása, fizetős böngészők kinyírása, fizetős OS-ek kinyírása. Gyak ezek azok a piacok amiket megszerzett."

    Te hol tartasz? Már a DOS-szal befellegzett a mindenféle szoftverkonkurenciának. Abban a pillanatban, mikor a Bill gyerek elment kalapozni az első asztali PC-ket gyártó céghez, hogy ír nekik egy oprendszert, már akkor befuccsolt a konkurenciának.

    Az Oprendszeren kívűl meg nem sok mindenben van előnye. Pl. az adatbázisok terén az Oracle nagyons szépen eléldegél az MS mellett.

    Egyszerű a képlet, kell írni egy jó oprendszert, ami viszonylag stabilan és gyorsan képes emulálni egy Windowsos környezetet.

    Nos, ha ez valakinek sikerül, akkor az MS-nek 5 évet sem adok.

    Persze miért van az, hogy mindenki csak dumál? Mert hát ugyabár nem is olyan egyszerű konkurens oprendszert írni.

    A Linuxot is istenítették az elején, és valóban, még mindig jobb mint az MS oprendszere, de már ott is megjelentek a fizetős verziók, megjelentek a hosszabbnál hosszabb buglisták, és nincs, kiterjedt termékskálája, ahogy említetted az MS-nek van.