Ez tegnap megtörtént, kalandos volt, hogy live chat-en 2 percenként szétkapcsolt és már a 3. adminisztrátornak sikerült leírnom a teljes problémát.
Ott már csak linkeltem egy frissen készített fotót az eredeti játékról és egy dátummal és személyes üzenettel aláírt papírról, a kódról és a lemezekről, valamint az íróasztalomról ahogy kérték.
Nem akadékoskodtak, manuálisan aktiválták a cerberust.
Fegyverek: köszönöm, igazatok volt, megértettem csak a magyar fordítás nem annyira egyértelmű.. vagy én bonyolítottam már túl... :)
Újabb kérdéseim:
1. Omega-n a VIP részlegbe és a magánszobákba nem tudtam bejutni, gondolom ez amúgy is csak mellékszál lett volna vagy némi loot.
2. Ez a bolygóközi relés utazás elég érdekes, még kicsit mélyvíz, mi van ha elfogy az üzemanyag? End game, Shepardék éhenhalnak a hajón vagy megeszik egymást? :)) (itt Joker jelentős hátránnyal indulna a túlélésben..)
Omega után hová érdemes menni?
Van valami "sürgetés" (time pressure) a történetben vagy ugyanolyan mint ME1-ben, hogy gyakorlatilag a fő vonal (Novéria, Vermár, Iliosz stb) mellett akkor csinálom meg a küldetéseket amikor jól esik? (valószínűsítem, hogy igen, csak érdekességképpen mondom, hogy az első részben a fő vonal címe a "versenyfutás az idővel" volt. Én viszont igen kényelmesen röpdöstem mindenféle csip-csup bolygókra, elég ráérősen szöszöltem, ennek ellenére Saren és a Reaper-ek türelmesen vártak rám.. :))
3. Ez a bolygószkennelés egyébként igen hosszadalmas folyamat..
A 30 probe eleinte soknak tünt, hát nem az... kb 12-15 szondát lövök egy bolygóba. Az sok?