• BEAST #846
    Én sokáig csak egy ponttal használtam a whirlwind-et és a rush attack-ot. Csak a mindread-re, a wisdom-ra és a weapon expertise-re tettem a pontokat. Később miután ezekből meglett az 5/5 raktam 1 pontot evade-re, többet nem is érdemes és potion efficiency-re, ezt is 5/5. Ezek után Life leech/Mana leech/Mana efficiency 1-1 pont, regenerate 5/5 és végül a thousand strikes 5/5.
    Persze közben egy egy pont ment whirlwindre meg rush attackra is, de nem hiszem hogy megérte. A rush attackot nem sebzésre használom. Csak arra, hogy gyorsan a varázslók/íjászok közelébe jussak vagy hogy gyorsan elszabaduljak a harcosoktól amikor baj van. Ezért elég is egy pont rá. Whirlwind-et talán megéri maxolni mert gyakran vesznek körbe és jól jön a lökdösős hatása.

Nagyjából ezeket a skilleket használtam harcosként. A játék elején csöppet nehéz volt mivel csak mindread-et és wisdom-ot fejlesztettem(A Broken valley-ben talált east/west/south amulettes küldetés teljesítése után kapunk egy amulettet ami ad +2 pontot a wisdomra szerintem nagyon megéri, sokáig hordtam), de később többszörösen megtérült mindkettő. A többi harcos skillt szerintem nem éri meg használni.
    A reflect például jól hangzik, de az ellenfelek általában míg a te életerődhöz képest borzaszóan nagyokat sebeznek, ők ezt alig érzik meg... főleg hogy csak egy töredékét kapják vissza.
    Jump attack-ot első játékban használtam, de a rush attack/thousand strikes/whirlwind combo után teljesen felesleges még úgy is hogy passive skill.
    Fatality normál ellenfelek ellen felesleges, nagyobbak ellen jól jöhet, de nem éreztem a hiányát... a melee pet is használja ha jól emlékszem.
    Defensive posture/Battle Rage. Eleinte használtam az utóbbit, de igazából csak az animációja tetszett. :D A játék minden részén megérzed hogy nagyobbakat csapnak rád és mivel egyszerre kétféle sebzése van a fegyvereknek, nem is akkora plusz ha csak a fizikai sebzést növeled. Defensive posture egyszer próbáltam használni, de általában így is úgy is vagy nem találnak el az ellenfelek vagy nagyon megérzed és lehet potion-t inni.
    A bleed abszolút felesleges képesség, meg sem érzed hogy van.
    Death blow-t elméletileg megérné használni, de nekem nem jutott már rá pontom. :)

Priest, Mage, Ranger támadó képességeket nem igazán próbáltam sosem vonzottak, de lehet megéri több felé pontozgatni. Csak a manás skilleket használtam mage-ből. :)