• Adler
    kocka módon tolom a wow-t, bevallom jól érzem magam amikor játszom, raid, aréna, guild minden más ami ezzel jár.
    Nekem ez a kikapcsolódás,valaki horgászi, valaki kocsmázik, meccsre jár, barkácsol, meg egyéb dolgokat csinál. Én ezt, miután ezt otthon üzi az ember, igy a többiek -ti. feleség, barátnő, szülők, éppen ki - könnyebben rámondják, hogy függő (kivéve, ha a többieknek is hasonló a szórakozásuk), egyszerűen azért mert szemelőtt van, én ezt tapasztalom.
    Érdekes módon, aki tv ik, ül a barom és kevésbé barom sorozatok előtt, ne adj isten úgy tévézik, hogy összevissza kapcsolgat, s bámulja 3-4 órán át, arról kevesebben nyilatkoznak.
    Pedig jelen esetben a wow pl. aktiv szórakozás, még a tv bámulása nem az.
    Függőség, naná, hiszen pl. a wow esetében a progressziv dolgokról szól az egész, lehet persze kényelmeskedni, de én pl. ha csinálok valamit szeretem normálisan, jól csinálni, hogy legyen valami eredménye.
    Társaság itt is vegyes, mint pl. egy munkahelyen, itt is eredményeket felmutatni, alkalmazkodni, kompromisszumokra jutni - itt a guildben levő ténykedésre gondolok elsősorban - egy nagy különbség van, a bénák, motiválatlanok, idióták hamar kihullanak - ki a bánat akar olyannal raidelni, aki nem látja el a feladatát - még egy munkahelyen nem igy van, vagy én dolgozom rossz helyen:)

Sajnos, dolgozni is kell, nem árt a családdal is foglalkozni, igy az igazi HC kockulástól én messze vagyok, pedig kiprobálnám, de mégsem teszem.