gomoo#65
Na jo akkor kezdjük ezek szerint én kocka vagyok!nyári szünet van!kockulok mint állat huzom a karijamat és hol ezzel a baj?Nálam ez ugy van pl hétfö melozok hazamegyek 5-6 fele hajnal 3-4 ig a gép elött ülök szivom a cigim aztán lefekszek aludni,felekeel kb 13-14 ora felé!!(esetenként késöbb)aztán felhívom haveromat h menyünk baszzunk be csajozzunk zuzzunk le partyzni valamelyik clubba szintén 4-5 ig ott baszom a rezet halál részegen hazajutok alszok!másnap felkelek felhívom az éppen akkora csajt akivel smároltam vagy flörtöltem clubba áthívom elmegyek hozzá elmegyünk szorakozni vidámpark strand vagy akármi jol érzem magam!Azátn hazamegyek felmek msn-re megnézem a népeket aztán megyek kockulni tovább 3-4 oráig aztán felkelek 12 ora felé elmek melozni és az egész fojtatodik!felborult a bio-ritmusom és?nyár van kikell használni minden idöt h szorakozz mmo-k is csak szorakozás azt tény h és nagyjábol mással nem foglalkozok csk wow al a gépen meg éppen akkori "csucskirály" fps-el!Ha kell nem dohányzok 1 hétig ha kell nem wowozok egy hétig és ha kell nem baszok be egy hétig nem hiányzik!De ha van rá idöm kedvem inkább nézek filmet wowozok bebaszok haverokkal szorakozok a hölgyekkel és egyéb JAJJDE elvont dolgokat csinálok amit egy szerintem norm ember csinál mondhattok kockának mondhattok alkesz nak mondhattok ku.va pecérnek de egyikse se igaz!Akármenyire hihetttlen az emberek 80% a akinek van lehetösége(anyagi) az internetezik akkor most mindenki függö amugy meg ez egy tipikus rasszista felfogás h kocka mert nem jár le kondyba vagy