én a mu onlinevel voltam hasonlóan mint most egyesek a wowval. családommal megromlott a kapcsolatom, haverok száma is hirtelen megcsappant... tudni kell a játékról hogy a max szint 400. 200ig még egész simán el lehet jutni 2 hónap alatt, napi 2-3 óra játékkal. utánna már csak bot-okkal lehet fejlődni igazán, 300 felett pedig már 2-3 nap egy szint, 350 után 1hét, 370 után kb 2-3 hét egy szint. természetesen ha legálisan játszol, semmi hack programmal. nos, nekem majdnem ráment az életem :]
szerencsére megutáltam mocskosul, egy kalap alatt az összes mmorpg-t. néha még rámtör a dejó lenne játszani érzés, és ha engedek a kísértésnek és letöltöm, akkor max 2 nap alatt lelohad a lelkesedés, és már le is van törölve
elkezdtem sportolni, kondizni, dolgozok néha, tanulok, bandázok. ha gép elé ülök, mostmár csak filmeket nézek meg, vagy esetleg 1-2 sorozatom aktuális epizódját sassolom meg, de már hála istennek nincs az hogy 2 napig tartó partykat szervezek, stb... :D
én is 1ik napról a másikra "gyógyultam ki" (helyesebben megjött az eszem) ebből az online játék függőségből. mostmár csak havi 2-3 órát játszok, van hogy még annyit sem. :)