A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
-
#7516:
Én jobban és közvetlenebben mondom el amit gondolok és ennek az a vége, hogy mekkora önző bunkó tapló paraszt vagyok.
Nem hinném, hogy a hallgatás és az elhallgatás és a lenyelés sokkal jobb lenne mint a hazudozás.
Sőt szerintem még pár fokkal rosszabbak és durvábbak annál.
#7517:
Koránt sem oly biztos az, s p sokkal nagyobba röhöghetett volna rajtad.
Nem illik olyan dolgot kiröhögni és nevetséges hülyeségnek titulálni aminek az alapos megismerésre életedben eddig még egy percet sem szántál...
#7518:
Te teljesen betéptél.
Kicsit kijózanodhatnál asszem'.
#7519:
Érdekes, hogy annak a vizsgálata rendszerint elmarad, hogy emberileg, érdeklődésileg, életfelfogásilag "kompatibilisek"-e, vegyrokonok-e. Ha igen, csak az után lehetne - véleményem szerint - tovább lépni a szexuális kompatibilitásra...
De két ember összes is csiszolhatja egymást.
A szexnek egy kapcsolat koronájának kellene lennie, s nem annak alapjának.
#7525:
Azért időnként nem árt az embernek megkérdeznie magától, hogy most akkor mi is hajtja valójában. Ösztön szintről sóvárogva indul a dolog vagy tudatosan lelki szintről kezdeményezve.
Az állhatatosság és az önfegyelem, önuralom szerintem díjjazandóbb.
Kedvenc kajából is ha (kiéhezetten) bezabálsz bitang rosszul leszel, és ki fog jönni végül.
#7527:
Uhhh minigirl ismerőse a te barátod?
#7531:
Az ember ha nem is plázacicákkal de lépten nyomon együgyű kunzum-idiótákkal találkozik, akiknek elképzelésük nincs a saját életükről, céljaikról (férfiak is).
Az hogy egy nő optikailag szép még semmit sem jelent.
Max arra utal(hat), hogy mekkora rondaság potenciál van benne.
#7539:
Nem csak egy lányhoz kell hanem egy barátsághoz is, bármilyen együttléthez bármilyen emberekkel
Előbb utóbb eljön az a pont mikor az ember egy másik mellett is egyedül marad, nem pitiáner dolgokban. És ez az a pont mikor a ló megbokrosodik. S vagy leugrunk róla, vagy oda megyünk ahova ő akarja...
"úgyis találkozol a neked megfelelő emberrel, és akkor már alapból nem kell játszani. Úgy kellesz majd neki, ahogy vagy. "
... túl az üveghegyen, s még az óperenciás tengerein is túl ...
#7540:
Hát lehet valakinek szórakoztató, mint pl a wow vagy a cséé de nekem semmiképp.
#7544:
Csajozással sem könnyebb.
#7548:
Viszont olyat kaphatsz amit senki mástól sem, amit mások elherdálnak, s a sárba a disznók közé vetik.
#7752:
Nem tudom. Én eme kérdéssel úgy vagyok, hogy forog a gyomorom ha arra gondolok, hogy vajon előttem még hánnyal... és nekem sem menne második, harmadik... nővel, még ha biológia részről menne is.
És azt sem bírnám elviselni ha netán véletlen ex partnerek hasonlítgatásán kapnám magam
Ez van. Nem vagyok modern.