8043

A TOPIK TÉMÁJÁHOZ NEM KAPCSOLÓDÓ HSZ-EK TÖRÖLVE LESZNEK!
  • salsoul
    Csak ezt a koronát két ember szeretteljes áldozatos munkával készíti, ídőt energiát nem kímélva.

Nem pedig leugranak a tescoba...
  • Molnibalage
    De ha a korona rossz akkor az egész rossz. Lásd egy csepp bor a szennyvízbe és egy csepp szennyvíz a borba esete.
  • Molnibalage
    Azt mondtam, hogy max. egy ideig. Ez a "lássuk mi lesz" kategória.
  • salsoul
    #7516:
    Én jobban és közvetlenebben mondom el amit gondolok és ennek az a vége, hogy mekkora önző bunkó tapló paraszt vagyok.

Nem hinném, hogy a hallgatás és az elhallgatás és a lenyelés sokkal jobb lenne mint a hazudozás.
    Sőt szerintem még pár fokkal rosszabbak és durvábbak annál.

#7517:
    Koránt sem oly biztos az, s p sokkal nagyobba röhöghetett volna rajtad.
    Nem illik olyan dolgot kiröhögni és nevetséges hülyeségnek titulálni aminek az alapos megismerésre életedben eddig még egy percet sem szántál...

#7518:
    Te teljesen betéptél.
    Kicsit kijózanodhatnál asszem'.

#7519:
    Érdekes, hogy annak a vizsgálata rendszerint elmarad, hogy emberileg, érdeklődésileg, életfelfogásilag "kompatibilisek"-e, vegyrokonok-e. Ha igen, csak az után lehetne - véleményem szerint - tovább lépni a szexuális kompatibilitásra...
    De két ember összes is csiszolhatja egymást.

A szexnek egy kapcsolat koronájának kellene lennie, s nem annak alapjának.

#7525:
    Azért időnként nem árt az embernek megkérdeznie magától, hogy most akkor mi is hajtja valójában. Ösztön szintről sóvárogva indul a dolog vagy tudatosan lelki szintről kezdeményezve.
    Az állhatatosság és az önfegyelem, önuralom szerintem díjjazandóbb.

Kedvenc kajából is ha (kiéhezetten) bezabálsz bitang rosszul leszel, és ki fog jönni végül.

#7527:
    Uhhh minigirl ismerőse a te barátod?

#7531:
    Az ember ha nem is plázacicákkal de lépten nyomon együgyű kunzum-idiótákkal találkozik, akiknek elképzelésük nincs a saját életükről, céljaikról (férfiak is).

Az hogy egy nő optikailag szép még semmit sem jelent.
    Max arra utal(hat), hogy mekkora rondaság potenciál van benne.

#7539:
    Nem csak egy lányhoz kell hanem egy barátsághoz is, bármilyen együttléthez bármilyen emberekkel

Előbb utóbb eljön az a pont mikor az ember egy másik mellett is egyedül marad, nem pitiáner dolgokban. És ez az a pont mikor a ló megbokrosodik. S vagy leugrunk róla, vagy oda megyünk ahova ő akarja...

"úgyis találkozol a neked megfelelő emberrel, és akkor már alapból nem kell játszani. Úgy kellesz majd neki, ahogy vagy. "
    ... túl az üveghegyen, s még az óperenciás tengerein is túl ...

#7540:
    Hát lehet valakinek szórakoztató, mint pl a wow vagy a cséé de nekem semmiképp.

#7544:
    Csajozással sem könnyebb.

#7548:
    Viszont olyat kaphatsz amit senki mástól sem, amit mások elherdálnak, s a sárba a disznók közé vetik.

#7752:
    Nem tudom. Én eme kérdéssel úgy vagyok, hogy forog a gyomorom ha arra gondolok, hogy vajon előttem még hánnyal... és nekem sem menne második, harmadik... nővel, még ha biológia részről menne is.
    És azt sem bírnám elviselni ha netán véletlen ex partnerek hasonlítgatásán kapnám magam
    Ez van. Nem vagyok modern.
  • norbre
    "Tömören: azért volt szükség eme topicra mert a legtöbb fiú és lány teljesen átlagos (mondjuk belsőleg), így a magamfajta emberek inkább nem bonyolodunk velük kapcsolatba."

baromság.. mert kinek mi a "rendes"
  • plump
    Miért nehéz rendes fiút/lányt találni? Vegyünk egy példát, én mint a becsület és tisztesség lángoszlopa nem kezdek ki akárkivel, hiába néz ki jól... Tömören: azért volt szükség eme topicra mert a legtöbb fiú és lány teljesen átlagos (mondjuk belsőleg), így a magamfajta emberek inkább nem bonyolodunk velük kapcsolatba.
  • Molnibalage
    Nos, rám már mondták, hogy jóképű vagyok más nők. Ez örömteli. A némi önbizalmat. Az sg-s pasi szavazáson is benne voltam a nagy top X-ben. :)

Pénz? Mondjuk, hogy most már van. Akkor mostmár minden csak az áldott jó természetemen múlik...
  • Sanyix
    Ebben van valami, mostanában sok szép lányt láttam ótvar kinézetű srácokkal. Nem mondom hogy fúdejóképűnek tartom magam, de azok...

Bár a pénz még mindig ott lehet :D
  • Dick Riddick
    Ilyen helyzetben erősnek kell lenni, és a józan észre hallgatni.
  • MrSpock
    Mondjuk azt nemcsodálom azért senki sem rajong! Csak néha jön magától az érzés,és akkor cumi!
  • Dick Riddick
    Nem rajongok a viszonzatlan szerelemért.
  • MrSpock
    Ez igaz,végülis azon múlik mit szeretnél egy lánytól.De vannak olyan esetek,hogy szeretni akarnád..ugye tudod mi az hogy szeretni valakit..szívből?:-)Vagy inkább beleszeretsz,holott nemkellene.
    az pl engem sem érdekel hogy piylen pasi,vagy ki volt előttem,vagy ki lesz utánnam.Mindenki más,ha jó velem,marad,ha nem úgyis vége ennyi.:-)
  • Molnibalage
    Ne neeeeeee. Ne legyünk már szentek. Az előző nőmim pasijairől semmit sem tudtam és nem is érdekeltek.
  • Dick Riddick
    Ez csak rajtad múlik. Te mit akarsz.
  • MrSpock
    Azért különbséget kell tenni szexpartner,és érzelmi partner között.
    Ha mindkettő megvan egyben optimális,az előbbi élvezetes,az utóbbi már fájdalmas lehet.:-(
  • Dick Riddick
    Persze hogy bevállalom. Nincs benne semmi rossz. És attól hogy lefekszik velem, még nem lesz k*rva.
    Az hogy csak házasság után megy a szex, nem biztosíték a hűségre. Egyáltalán nem.
  • MrSpock
    Ezért van hogy a fiataloknál mindenki,mindnekinek megvolt bizonyos szinten,mert igazából felületesen ismerkednek. 1héten 5különböző emberrel csókolózás(ez általános,és semmit nem jelent,mindegy fiú-lány)esetleg szex is 1-1 emberkével,és kész,gyerünk tovább..Ha picit járunk,de nem az igazi,mert jöna másik jópasi-csaj,és akkor már odareppenünk. Persze jönnek utánna,hogy nemszeret senki,nemtudok egy normális érzelmi kapcsolatot kialakítani,csalódtam pasikban-csajokban,esetleg mindkettőben.
  • Dick Riddick
    Én láttam mindkét típusból eleget. Hogy melyikből van több, ki tudja?
  • Rundstedt17
    Hát akkor vállald be az olyanokat akik belemennek a próbálkozásba de akkor meg az lesz a bajod hogy nem csak veled probálkozik....
  • Dick Riddick
    Ez igaz. De ha nem csajozol, eléggé nehezen találhatsz megfelelő partnert.
  • Dick Riddick
    Amit leírtál, teljesen igaz. Kivéve hogy szükséges a szex ahhoz hogy megtudd összeilletek-e az ágyban. Ezt egy érintésből sohasem tudod meg.
    Mivel a nőnek és a férfinak is eltérő méreteik vannak, és nem biztos hogy ugyanaz a típusú szexet kedvelik (értsd: vad, érzéki, durva, finom).
    És a jó szex éppen olyan fontos mint a szerelem.
  • MrSpock
    Persze a csajozás szórakoztató,csak ugye nem mindegy hány éves vagy és mit szeretnél egy csajtól. Van aki vadászik,és mondjuk szexet,és csak hobbinak tekinti,de vannak olyanok is akik érzelmekre vágynak,mert már fontosabb lenne mint a szórakozás.
  • Dick Riddick
    Ez most nagyon félreérthető volt. :)
  • Dick Riddick
    A csajozás lehet nagyon szórakoztató is. Anélkül hogy össze-vissza hazudozna az ember. Élvezni lehet a vadászat örömét. :)
    Csajozni nem csak színészkedve lehet. Sőt! Csak ki kell választani a megfelelő alanyt. Nem minden csajnak jön ám be a vetítő típus.
  • minigirl
    Nyömm. :) Csatlakozom az előttem szólókhoz. :)
    Nem kell színt játszani ahhoz, hogy együtt légy egy kedves lánnyal. Sőt, még csak keresni sem kell. :)
    Ha önmagad vagy, akkor úgyis találkozol a neked megfelelő emberrel, és akkor már alapból nem kell játszani. Úgy kellesz majd neki, ahogy vagy. :)
  • Rundstedt17
    A lényeg a maximális szépség.Az egyszerű bájos lányokat meg meghagyom neked
  • Rundstedt17
    Kit érdekel,az egyszerűek hidegen hagynak
  • MrSpock
    Az egy dolog hogy ők néznek ki a "legjobban",bár mint tudjuk egy "egyszerű" leányzóban több lehet a báj,kedvesség,értelem,érzelem.
    És ez nem elhanyagolható:-)
  • Rundstedt17
  • norbre
    érzem az iróniát és így egyet is értek
  • Rundstedt17
    Pedig az olyan csajok néznek ki a legjobban
  • norbre
    egyetértek.. nem a plázákban kell a mintavételt elvégezni :)
  • MrSpock
    Ebben én is egyetértek,hogy ez túlzó adat,megállapítás. Mert a környezetemben sem ilyen lányok fordulnak elő,főleg haverok feleségei,barátnők,ismerem a történetüket,hogyan jöttek össze.Nah persze nem is olyan "plazacica" stílusúak. De ez a nagy átlag,normális azért.Csak a média,meg az elvárások a környezettel szemben mást sugároz,ha nincs BMW-d meg egyebek már nem is kellesz senkinek,vagy fordítva,és nemvagy jó party ha csak melós vagy.
    Holott ,mint ember lehet sokkal értékesebb lehetsz! Ez lányokra-fiúkra is vonatkozik egyaránt!
  • MrSpock
    Ebben mi volt ennyire vicces,vagy esetleg íronikusan nevettél?:-)
  • Rundstedt17
    ezt mondtam én is
  • chhaya #7528
    Nekem azért fura mindig ez az általánosítgatás, hogy a csajok 90%-a csak külsőségekre meg a pénzre hajt, mert én meg körül vagyok véve olyanokkal, akikre ez abszolút nem igaz... Szóval ha nekem kéne mondanom mondanom ilyen százalékokat, akkor egymás máshogy néznéne ki a dolog... Tesék másfelé próbálkozni.
  • chhaya #7527
    Jó tudni, hogy a barátom problémáinak 80%-át én okozom.
  • Rundstedt17
    Sok sikert keress olyat aki úgy gondolja ahogy te sok sikert:DDDDDDDD
  • MrSpock
    Főleg hogy ha igazán szereti az ember a másikat,szinte ki sem lehet bírni,hogy ne legyenek egymásé,hisz az a lelki dolgoknak a testre kihatója. Főleg ha megérinted,megcsókolod,érzed,minden rezzenését,és ohh,bocsi de házasság előtt nincs együttlét.
  • Rundstedt17
    Kívánod vagy sem akkor sem lehet elvárni hogy a csaj csak azért feküdjön le veled mert te kivánod.Egyébként semmi ellenvetésem sincs az esetedben megmondtad kiderült nem illettek össze ennyi mert másképp gondolkoztok.