• Ravkin
    Hadd áruljak el egy titkot tomcsa4, Orbán Viktor jelenleg az egyetlen hiteles politikus, és a politikust írthatnám nagybetűvel is. Sőt jobbat mondok neked nem csak magyarországban, hanem az euban is !!! Mert ugyebár az észre itthon már nem tartanak igényt. Nem tudom mire gondolsz akkor amikor azt mondod hogy Orbán Viktor nem tisztességes. Szerinted, amikor a tükörbe nézel, rajtad kívül ki az ? Van olyan politikus a szemedben akinek glória van a feje fölött és minden szempontból megfelel neked ? Igazából a hozzád hasonló köcsögöket utálom a legjobban, idejönnek fikáznak, de alternativát nem kínálnak, és azt sem írják le hogy szerintük mi lenne a megoldás. Már neharagudj de ez a legkönnyebb jobbra meg balra mutogatni hogy ez meg ez miért szar, sokan ebből már az ovodában szerintem kinőttek. Egy dologban biztos vagyok, ha orbán nem is, azért a fidesz köreiben vannak olyan emberek, akik ésszel rendelkeznek, és használható alapelvek alapján, sikeres politikát tudnak, illetve tudnának csinálni, és nem vezették volna ilyen mélyen a szarba az országot, mint ahogy az mszp tette az elmúlt kb 12 évben.