Bírálatok kereszttűzében a kormányszóvivői honlap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Én kúrvára nem választottam, ezt a tróger alja bandát.Az, hogy a cigányok 2 sportszeletélt a börtönbe meg 2 seggbekúrásért szavazhatnak...NEVETSÉGES.1: a raboktól és a segíJJen élõ cigóktól azonnal elvenném a szavazati jogot.Úgy megnézném mi lenne a fáma.A másik, hány %-kal is nyertek?Úgy mondod b+, mintha 20%ot kapott volna a jobb a bal meg 80-at...Hát kérlekszépen qvára nem így volt.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Azabaj, h kiba*zott hülye vagy és nem olvasod el amit írok.A másik :
"ha valamihez kurvára nem értesz, akkor mifaszt pofázol? Ennyire meg lettél bántva,"
Ez micsoda?Ha a topikokat nézem, csak azt látom, hogy beleugatsz valamibe (hardware hírek,konzolok), és csak a színtiszta lámaságot, hülyeséget szajkózod, és semmi értelmest nem mondtál még (SEMMI MÖGÉ NEM LÁTSZ).JÓ, h nemérted azt, amit értelmes emberek mondanak.
"De ezt az arcátlanságot Fidesz is simán elkövette,"
Ezzel kezdted, NYILVÁN A FIDESZ IS.Pont az ilyen tuskó vérvörös barmok kezdenek így PONT, azzal, HOGY NYIVLÁN A FIDESZ IS LOPOTT és SZARRÁ LOPTA AZ ORSZÁGOT.Sõt a Fidesz, nem 9000 Milliárdot hupákolt el, hanem 352466247 trilliárdot igaz?Origón is az igazi barmok, kezdik így a hozzászólást, rögtön azzal köpködnek , hogy a Zórbán és A Fityisz.El lett magyarázva az ilyen hülyéknek, hogy igen, a Zorbán és a Fidesz felelõs mindenért, a NAGYBUMM-tól a legutolsó kamikáze terroristáig mindenért õk a felelõsek.
Egyébként telibeszarom OVéket, írtam, h lopnak õk is (HA OLVASTAD VOLNA,DE TE AHHOZ HÜLYE VAGY).De az ARÁNY nem mind1.ÉN nem tartozom a csalók közé, és több pénzem maradt az õ idejükben FÉLRE TENNI és VÁSÁROLNI, mint MOST.Ennyi, és ez kibaxott tény, és még sok ismerõsöm van így.De nem baj hülyegyerek, majd ha már csak a rabló banda marad itt és a cigó/ukrán/zsidó gengszterek + bevándorolt fekete munkások + nyugdíjasok akkor tapsikoljál MAGADNAK és a Kib*zott nagystílû családfáDNAK, hogy ekkora királyok vagytok.
"Ennyire meg lettél bántva, hogy Viktorkádat érte egy kis sérelem? Le is cuppantod vagy mi van? "
JUJ, HAHA TELJESEN MEGVAGYOK BÁNTÓDVA <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>.Látod, te ilyen alja kis söpredék vagy, aki ilyenekkel dobálozik, h le cuppantottad-e vityát <#nyes>#nyes><#nyes>#nyes> TElibexarom vityát õ is cigó, de mégis jobban végezte a munkáját mint a söpredék vezéred.Egyébként ismerek értelmes balost is 😊 Hát nem ilyen alultáplált mint te, és õk is elitélik azt ami most itt megy..De nem baj XD
Ha jól tudom ez egy olyan honlap, ahol lehet kommentben beszélgetni. Mi így tettünk. És ha patkányozod a magyart, eszedbe juttatom, hogy nem Kövér Laci mondotta: aki hozzánk tartozik az a magyar. Látom TE is jobboldalra húzol, ami nem baj, csak bunkónak nem kellene lenni.
Hidd el, alapítanak családot.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
"Ti választottátok õket, ha megtettétek mostmár égjetek a pokolban"
Ja tényleg, nem is tudtam hogy az sg látogatóinak többsége nyugdijas (mivle tudtommal a fidesz szavazóbázisa fõképp a fiatalabb korosztályokból kerül ki, az mszp-é meg az idõsebbekbõl).
Saját magam 25 éves vagyok és nem az mszp-re szavaztam, ergó el mehetsz te a jó büdös p.csába a képmutató szövegeddel (bocs de te kezdted)
/off/
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Windows 7
Attól függ merre indulsz el. De itt europában fõképp nálunk van. Máshol is lopnak, de nem mindegy hogy 10%ot lopnak és 90%-ot hasznositanak, vagy 90%ot lopnak és 10%-ot befektetnek. És ez meg is látszik az ország helyzetén meg a szomszédainkén is.
Ugye kedvencem amikor az autópályaépitést kiadják egy fõvállalkozónak aki egy alvállalkozonak és igy tovább végül a 26. alvállalkozó csinálja és ha mindegyik csak 50 milliót vesz le magának kmerenként nyereségként máris elment 1-1.5 milliárd... és végül a béla ássa a gödröt minimálbérérét, és olyan is lesz...
Igy megy ez abszurdisztánban.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Az ellenzek ugyanolyan politikusokbol all, mint a kormany, csak a nep kevesebb bizalmat szavazott nekik. A feladatuk tehat az, hogy megnyerjek az emberek bizalmat. Hogy mivel? Pl. ertelmes alternativakkal.
Az, amit MO-n a mindenkori ellenzek muvel, egy rohej. Egyszeruen annyit tesznek, hogy biraljak, barmit talaljon is ki a kormany, es javasoljak az ellenkezojet.
Ez nem ellenzek, ez egy egyszeru inverter. Ezert kar volt megvalasztani oket...
Bruttó 500ezer ft os fizetés a programozóknak.
Dolgozzanak rajta 5-en 1 évig.
Rakjanak alá 20 millás vasat
De ez is csak 50 milla .
Kamu az egész!
(megjegyzem szerintem benne van másik 2 honlap is amit nem ír a fáma.)
Most már fényezhetünk 2 millióért autót amit. 1 év múlva eladnak 1 millióért.
Adhatunk el úgy ingatlanokat,hogy megosztja az önkormányzat és maris 20mill alatt van amit ugyebár nem kell pályáztatni .
Sem erkölcsi sem gazdasági szempontból. Nekem is a kezembe akat ma a metróban lévõ viccujság, hát szép jövöt fest elénk mondhatni...
Mert ugye nézzük erköcsli szempontból:
-gyakorlatilag minden értelems ember azért küzd hogyha már neki nem is, de a gyerekének jobb legyen. A legtöbb értelmes ember életében általában a gyereke van elõtérben akár az õ saját maga hátrányára is, lásd pl rengeteg történet, amikor is nagy volt a szükség és az apa inkább a gyereknek adta a kaját mint magának mert annyira kevés volt és hogy inkább õ szenvedjen mint a gyere. Ez alól csak egy bizonyos kisebbség kivétel illetve ezek szerint ez a kormány, hisz õk a nyugdijasokat támogatják ezerrel, a fiatalokat és az aktiv dolgozokat pedig üldözik vasvillával lehetõleg mind takarodjon az országból.
-Gazdasági:
az államnak a nyugdijasok gyakorlatilag nem termelnek bevételt. És mivel az õ nyugdijuk már sikeresen "elveszett" (értsd ellopták csak elévült...), nemhogy nem termelnek, hanem ugyebár gyakorlatilag veszteséget termenlenk, nem is keveset (ez persze nem az õ hibájuk).
Ezzel szemben a fiatalok még 30-40-50 évig dolgoznak és közben rengeteg bevételt termelnek már csak az irreálisan magas adók miatt is. Na most belátható hogyha az alapot a nyugdijasokra tesszük (ahogy most a mszp probálja), a dolgozókat és a fiatalokat meg elüldözzük az országból akkor what the fuck fog itt lenni, hisz bevétel nulla, kiadás meg óriási. Ehhez pedig nem kell 3 diploma, egy 8 osztályt végzett ember is beláthatja hogy a dolgozókat és a fiatalokat kell támogatni ezerrel, mert õk képesek ezt az országot elvinni a hátukon. De hát a kormányunk ezt sem képes belátni...
Amúgy nem értem, de láttam már másik topicban is: ha valamihez kurvára nem értesz, akkor mifaszt pofázol? Ennyire meg lettél bántva, hogy Viktorkádat érte egy kis sérelem? Le is cuppantod vagy mi van?
Kettõ: Te csak az egyik oldalra tudsz mutogatni, akkor pofa be! Hir TV-n nevelkedtél?
Egyféle jobbost ismerek: akik elvakultak.
A
A
Nem tehetünk róla, hogy a magyarnak piros zászló meg csinnadratta kell - a jobb és a baloldal ugyanúgy osztogatta a közpénzeket a kiélesedõ választások elõtt.
Ide jön még, hogy a szocik osztogattak a választások után is - a kis torkosok.
Ha valaki azt mondja nekem, hogy nem a szocik b*ták szét az országot akkor kiröhögöm, pedig pártsemleges vagyok énis.
elõbbiekhez : demokrácia bizony van - szabad választások vannak - és nincs az az ISTEN, hogy ezt mégegyszer megnyerjék ezek a buzeránsok.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Osztogatni a semmibõl is tudnak politikusaink, hisz villantani kellett. Amúgy meg pedagógusok fizetésemelése nem volt rossz ötlet. Ez volt a betartott ígéret, többre nem emlékszem.
Nem volt fröcsögés. Egy kormányt ha átveszel, kell valami kezdõtõke is. Antall (MDF) nyakába hirtelen egy rahedli adósság jutott. De ez volt a kezdet. MSZP (Horn féle) bevezette a sokat szidott Bokros csomagot. Ez nem tetszett az embereknek (teljesen érthetõ), de kihúzott minket a szarból. Kormányváltás, az adósságot lehetett rendezni. Fideszenk is voltak jó megmozdulásai (nagycsaládosok kedvezményének vissza tétele) de voltak rosszak is (fantom cégek, ez milliárdos volt ha jól emlékszem. Ehhez képest a Dajcs lakása kutyafüle). Megint kormányváltás, a kasszában nem lett elég pénz (herdálás, mivel nem nyert a Fidesz, a sokat emlegetett focipálya 500 milláért). Igen ám de villantani kell. Hát vilantottak, kiszórtak ezt azt. Ha itt nem tették volna, hanem picit késõbb, leeht jobb lett volna. Jó a pedagógusok fizetésemelése, nem sajnálom tõlük. Csak az idõzítés volt rossz. És mivel nincs pénz, az államadósság nõ, mivel nekünk kell kölcsön! Rosszul elosztott pénzek most is, persze próbálják kimagyarázni, csak nem lehet. És min szeretnnéek állandóan spórolni? Persze hogy az egészségügyön!
Na ez szánalmas és nem én, aki elmondja a véleményét. Hisz mindenki azt teszi, de ne csak egyoldalú legyen.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
És mégis barátom te hogyan gondolod a megegyezést? Ha én mondjuk azt mondom hogy szopjál le, hogyan egyezünk meg? Mert a két oldal között ilyen szintû nézetbeli különbség van. Te pedig csak itt pattogsz hogy "jaaj, egyezzenek már meg", és kurvára nem csinálsz semmit az érdekében. Csak várod hogy a szádba repülsön a sült galamb.
Ráadásul ha megegyeznek akkor jobb lesz? Nem, kérlek szépen akkor gyakorlatilag egy párt lesz (2 szövetséges párt az majdnem egy párt), mert az MDF-SZDSZ nem tud alternatívát felmutatni. És még a sokszor kizsákmányolónak titulált kapitalizmusban sem szeretjük a "monopóliumokat", hát még nem a demokráciák élén...
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Volt olyan kormányzati teljesítménye ami alatt ténylegesen mûködött az ország, tehát eltartotta magát önerõbõl nem pedig külföldi hitelekbõl. A komcsik ilyet 50 év alatt egyszer sem tudtak fölmutatni, mindig válságtól-válságig vezetett a tevékenységük.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
- Amit a fidesz összehozott? Mennyi is volt? Semmi!
Abból a semmibõl tellett Medgyessinek az osztogatásra. Szóval ez az állítás nem igaz.
- nem engedte eltörölni az adósságunkat (mint Lengyelország)
Ez nem a mi döntésünk volt, még fizetõképes állapotban voltunk, ezért nem engedték Antalléknak (akik mellesleg nem Fideszesek voltak). Ez is megcáfolva.
A több amit írtál csak fröcsögés volt. Írtam néhány konkrétumot elõtte, államadósság kezelésérõl például. Arra jó lenne ha válaszolnál, kiváncsi vagyok a véleményedre.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
De az is hülyeség volt az országunktól, hogy nem engedte eltörölni az adósságunkat (mint Lengyelország) hogy majd mi kifizetjük címszó alatt. Azóta is fizetjük!
Na de a lényeg: amikor meg kérdezték Répásit, mit szól ehhez, õ ezt mondta: mindenkinek joga van hülyének lenni! Persze valami olasz fantomcégrõl van szó. Illetve Dajcs Tomika is ezt nyilatkozta (400k Ft /hónap lakbérre): neki ez jár. Tessék itt az imádott pártod...