277
  • tomcsa4
    Nézd, az olyan majmokból mint Te nem kérek. Alternatíva? Olvass már vissza! Ott leírtam ,hogy kispártok túl picik és befolyásosak. Van két nagyobb párt, de ők meg marha csendben vannak (SZDSZ-ből nem kérek, de van egy MDF is). De ez nagyon igaz a netes közösségre. Akármilyen oldalra megyek, sehol nem tudnak olvasni és értelmezni. Tisztelet a kivételnek, itt pl SGn van, de nem Te vagy az. Talán ha megcáfolnál, örülnék!

EU és Orbán: pláne akkro lett hírneve, mikor kiment feljelenteni bennünket. Hidd el, az EU nem Orbán kedvelő!

Nem nincs olyan politikus, akinek feje fölött glória van, de én legalább nem nyalom a máik seggét úgy, mint Te.
  • Ravkin
    Hadd áruljak el egy titkot tomcsa4, Orbán Viktor jelenleg az egyetlen hiteles politikus, és a politikust írthatnám nagybetűvel is. Sőt jobbat mondok neked nem csak magyarországban, hanem az euban is !!! Mert ugyebár az észre itthon már nem tartanak igényt. Nem tudom mire gondolsz akkor amikor azt mondod hogy Orbán Viktor nem tisztességes. Szerinted, amikor a tükörbe nézel, rajtad kívül ki az ? Van olyan politikus a szemedben akinek glória van a feje fölött és minden szempontból megfelel neked ? Igazából a hozzád hasonló köcsögöket utálom a legjobban, idejönnek fikáznak, de alternativát nem kínálnak, és azt sem írják le hogy szerintük mi lenne a megoldás. Már neharagudj de ez a legkönnyebb jobbra meg balra mutogatni hogy ez meg ez miért szar, sokan ebből már az ovodában szerintem kinőttek. Egy dologban biztos vagyok, ha orbán nem is, azért a fidesz köreiben vannak olyan emberek, akik ésszel rendelkeznek, és használható alapelvek alapján, sikeres politikát tudnak, illetve tudnának csinálni, és nem vezették volna ilyen mélyen a szarba az országot, mint ahogy az mszp tette az elmúlt kb 12 évben.
  • tomcsa4
    Ja és az aliasod melletti jel tökéletes példája annak, milyen titulust érdemelsz! :) Hisz Te érdemelted ki, nem? Ejnye, na gyere még valamivel kérlek. Bár ne, meguntam a sok marhaságot.
  • tomcsa4
    "Egyébként a bűntetőpontjaim tökéletes példája arra, amit a vörösök csinálnak, a mocskolódás, a kormányzás nulla. "

Ezt Te mondtad! Ezek szerint "komcsi" vagy?
  • tomcsa4
    Jajj már Te még mindig itt vagy? Korán keltél...vagy 100 évvel nem gondolod?

Propaganda szöveg? Nem is tudom kiknél van magnó. Tudom bíráltam szerelmedet (aka Orbánt), de hidd el ő sem ártatlan. Nah nem baj, adj egy pusszancsot kabalaemberednek és tűnj el innen.
  • lally
    ... s homályos emlékeim szerint, tehát még annó;
    Aaaz SzDSz igen *Jó-SzaGemberei*, már kreált(-att-)ak (unokáiknak ?), egy:
    ( biztosan ?!) KAKA-Óóóh-BIZTOS (, hogy) számítógép-parkot is ! ... ?!
  • Gerygrey
    Szarok az ellenpéldák, mert egy kormányzati honlap alatt igenis legyen rendes vas valamint legyen fizetős support.

Ez is olyan presztizs kérdés, mint hogy a miniszterek szolgálati autói nem lehetnek VW Passatok, mert egyszerűen a presztizs megköveteli a drága autót az állam mindenkori vezetőinek, így a tisztességes (nem ez a mostani kormányszóvivő nem az) online megjelenés is kijár(na), amiről ne gondoljuk, hogy párszázezerből megvan.

Itt nem ez a probléma, ez teljesen elfogadható lenne. Maradjunk az autós hasonlatnál: itt most 5 darab páncélozott Audi áráért vettek 5 Dacia logant. Jogosan nyílik ki a zsebben a bicska.
  • JL666
    öcsém ez mekkora xar duma. Dániába biciklivel járnak a miniszterek, itt meg nem jó egy Passat, mi?
  • novácska
    Várjad csak. Mivel a mostani ellenzék távol ült a bográcstól egész pontosan 8 évig, megjött már az étvágyuk. Én csak olyanoknak örülnék, akik leszavazták a saját kis rablásukat (nekik semmiről sem kell számla, hogy elszámoljanak bármivel). De egy, ilyen parlamementi képviselő sem volt. Úgyhogy várjuk meg a 2010-et a választással. Mert nekem nem sűrgős leváltani az egyik rablóbandát a másikra. Torgyán tetszett tegnap, beperelte az összes parlamenti képviselőt. Csak az a baj, hogy mikor ott volt, akkor is ez a lopás ment. Ha ezt egy hiteles ember tenné, sokan állnánk mögé. De ki hiteles ma a politikában?
  • greekboy
    Mindent megtudtok magyarázni elvtársak?
  • greekboy
    http://www.youtube.com/watch?v=3dVCzx--fngEzekre szavaztál, légy büszke magadra
  • greekboy
    Persze, hogy mindent megtudsz magyarázni, ebben nagyon jók vagytok.

[IMG]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3dVCzx--fng&hl=en"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3dVCzx--fng&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344"></embed></object>[/IMG]
  • greekboy
    Lehet, hogy kemény vagyok, de ellentétben veled, én nem szavaztam a vörösökre te pondró. Ez ami minősít téged, az intelligenciádat... Te tökéletes példája vagy a tipikus kommunista szarrágó mszp bandádnak és 2 forintos hű szavazó bázisának. Hajtogatatjátok a propoganda szöveget éjjel-nappal, ismétlitek önmagatokat... Továbbra is csak annyit, hogy húzd le magad, ha van egy kis önkritikádat, akkor reggelente, amikor belenézel a tűkörbe akkor köpj fel az égbe és állj alá. Egyébként a bűntetőpontjaim tökéletes példája arra, amit a vörösök csinálnak, a mocskolódás, a kormányzás nulla. De szarok rád te ügyeletes szoci recskabajnok, kihalófélben vagytok, úgyhgogy dögölj meg!
  • Romel
    Mit pörögsz? Mégis mi a faxt csinálhatnék én a politikában? :D Te sem tudsz semmit csinálni vele, sőt téged is leszar a kedvenc bácsid a nagy székből.Az elefánt nem veszi észre a porszemet(A Hortont kivéve :) ). Szal szídhatsz, amiért "nem teszek semmit(a hozzád hasonlók csápolnak helyettem is)" nem érdekel. Sültgalambra sem várok. Maximum a te szádba fog egy jó nagy sültfasz repülni, amikor rájössz, mennyi időt basztál el az életedből azzal, hogy a magyarországi politikán lovagoltál. A ló meg bizony mindig ledob a hátáról... (megsúgom, ha még nem jöttél rá) ;) bb
  • BIZ0906
    Erre megint hangsúlyozom MEGINT, kb 20milla talán az oldal a többi 180milla a sok kizsákmányolók zsebébe landolt és rá fogják az oldalra, hogy arra több mint 20millás szoftvert tettek fel meg még mittom én mit. pfff ugyan már de az a gáz, hogy aki nem vágja a témát az sajnos olyan buta, hogy el is hiszi :(
  • tomcsa4
    Ja és a GDP leolvasásához nem kell sok ész, de a megértéséhez igen. Sajnos neked nem jött össze. Majd máskor!
  • tomcsa4
    Nyilván itt a neten személytelenül nagyon intelligens dolog ennyire személyeskedni. Megnéztem büntetőpontjaidat, kemény vagy mester...
  • tomcsa4
    Mégis milyen bírálatról beszélsz? El vagy tévedve, másszál már ki a lakásodból!
  • tomcsa4
    Tégedet válaszra sem méltatlak. Majd ha felnősz normális emberek szintjére, akkor. Ja és minek nézed a GDP-t, ha nem értesz hozzá? Többire nem reagálok, primitív ember vagy, ennyi. Kíváncsi vagyok, miből élsz...
  • greekboy
    Látod milyen primkó vagy. Az ellenzék feladata a bírálás, a kormányzaté pedig a döntéshozás. A szocik és párt hűbéreseik, mint amilyen te vagy, felcserélik ezt a szerepet. Utolsó gondolatként, ezt a 6 év produkciót csak szarozni lehet, bírálatot sem érdemel. Szóval az ellenzék dolga a bírálat öcsisajt, nem pedig fordítva, de alap dolgokkal sem vagy tisztában csak böfögöd a faszságokat.
  • greekboy
    Ja ezt még kifelejtettem: agyatlan primitiv vörös fasz vagy, aki kivülről megtanulta a számára beidomított propaganda dumát. Szégyeld magad, hogy egy ország tönkretételéhez járultál hozzá. A többi süket duma, a rizsádat leszarom, azt tartogasd a párttestvéreidnek. És tudod mit, te olyan hülye vagy, hogy harmadszor a hőn szeretett kommunista fivéreidre fox szavazni. És tudod miért??? Mert egy niemand kis proli vagy, aki megtanulta a leckét: a zorbán egy fasiszta pribék, aki halálba küldi az embereket és ha ő eljön, akkor jön a világvége, és ők is loptak, akkor meg jobb... Ennyi vagy, húzd le megad a klotyón te a gyurcsány féle vörös báróiddal együtt. Lécci meg nézzél meg egy GDP növekedési statot, 1998-2002 között, államadósággal kapcsolatos infót, aztán nézd meg a dübörgő gazdaságunkat, amit te meg a hülye proletárjaid igényeltek a többi süket szövegelés.
  • greekboy
    Dögölj meg te majom!
  • bmw
    En is azzal ertek egyet, hogy mindegyik lop csak hat nem mindegy melyi mennyit!!
    Na ugye ebbol kovetkezik, hogy varom mar 2010-et.:)))
  • HUmanEmber41st
    Nah a sok okos politikus :D :D :D :D
    Ahol politika van, ott máris a széthúzás, és az anyázás megy.
    nem véletlenül tabu téma itt az SGn :D :D :D
    Ha nincsenek hazudógép-lopógép-politikusok, nincs széthúzás.
    Tehát a probléma okait kell megszüntetni KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN OLDALRÓL.
    MAJD BELEÍRNI AZ ÚJ ALKOTMÁNYBA, H KÖSZI, TÖBBET NEM KELLENEK.
    Nem szabad egy harmadik vagy negyedik típusú pártot a nyakunkba venni, mert őket is ugyanúgy el fogja kapni a gépszíj.
    Igen, kellenek olyan nagykövetek,akik ténylegesen a magyarság érdekeit képviselik a világon, akiket ténylegesen a nép választ meg . Nem ám kinevezzük a sógor-komát megint, aki WC pucoló volt, de bátran harcolt az In-Kalosok ellen a Parlament ostromakor..
    Köszönjük, elég volt az úgynevezett parlamenti demokráciából..
  • tomsolo
    AKKOR INNENTŐL TESSÉK FINOMAN BESZÉLNI, MERT RÁTOK DÖNTÖM A BANÁNOS KOCSIT.

htx.
  • tomcsa4
    Azért Fidesz is épít nyugdíjasokra nagyon is.

Az tökéletesen igaz, hogy ha 4 év alatt nincs csoda, akkor másik kell. Ez megtekinthető eddig: MDF, MSZP, Fidesz, 2xMSZP..hopp, de én szerintem ilyen többet nem lesz. Lehet ez a kettő ciklus elvette az emberek bizalmát. De kár, hogy kettő nagy párt van, kicsikre is lehet tenni, de avval nem haladunk előre. Ha nagyon kicsi pártra teszünk, az jó, hogy bizonyítsuk, ők is érnek valamit, csak éppen bármikor beleolvadhatnak egy nagyobba és akkor ott gond lehet. Láttunk már példát.
  • tomcsa4
    Mármint a nem dolgozó fiatalokat. De most legyen a dolgozó fiatal dolgozó, hisz megérdemli ezt a titulust (ami nem szégyen, teszem hozzá).

Meglátjuk 2010-et!
  • Sanyix
    Nem lenézésről van szó! Hanem arról, hogy a tévével befolyásolják őket, és csak a kis nyugdíjuk számít, és szétszarják az egész országot, azzal hogy igérgető pirosmasnis kakidarabkákat választanak meg.
  • Sanyix
    "Én meg rájuk szavaztam. És? Ha nem szavazunk rájuk, akkor honnét tudjuk milyenek? És ha olyan jó volt Fidesz idejében, miért váltották le őket? Miért nem dagadt a szavazóbázisa?"

OMG neee ezt neee. Nem kell kipróbálni milyenek. Meg lehet nézni anélkül is, sunyi bankárok, adócsalók, ezt eddig is lehetett tudni. Fele komcsi ügynök volt, másik fele meg egetrengetően hülye (a vezér, meg a vicsoripicsa is szép példa erre). Ezt megválasztás nélkül is tudni lehetett. Egyébként azért nem nőtt a fidesz szavazóbázisa, mert: 1 a sok hülye csodát vár, ha 4 év alatt nem előzzük meg fejlődésben az egész világot, akkor fúj váltsunk, 2. mondtam már hogy jó a maszop propagandája, jól beetették az orkokat meg a nyugdíjasoknak hogy jólesz nekik, és hát ők döntenek. (igazából el kéne venni tőlük a szavazati jogot, mert egyre jobban ők fognak dönteni, és teljesen tönkremegy az ország, mert nemsokára senki sem fogja eltartani őket...).
  • tomcsa4
    Nem, minimálisan nyertek. Ha az MDF koalíciót alkot a Fidesszel, akkro is kevés lett volna, mert az SZDSZ többet kapott, mint az MDF és az MSZP is, mint a Fidesz ha jól emlékszem.

Más: Akinek van munkaviszonya az szavazzon csak? Hát lehet, mivel elsősorban belőlük él az ország, de nyugdíjasokat sem kell lenézni, továbbá a fiatalokat sem!
  • Sanyix
    MSZP most is állandóan pofázik, semmi sem változna.
  • who am I 7
    "Ti választottátok őket, ha megtettétek mostmár égjetek a pokolban."

Én kúrvára nem választottam, ezt a tróger alja bandát.Az, hogy a cigányok 2 sportszeletélt a börtönbe meg 2 seggbekúrásért szavazhatnak...NEVETSÉGES.1: a raboktól és a segíJJen élő cigóktól azonnal elvenném a szavazati jogot.Úgy megnézném mi lenne a fáma.A másik, hány %-kal is nyertek?Úgy mondod b+, mintha 20%ot kapott volna a jobb a bal meg 80-at...Hát kérlekszépen qvára nem így volt.
  • tomcsa4
    Ja és hogy mindig más uszít: ha jól nézem, kommented második fele eléggé ellenséges mások iránt. Konkrétan egy szavazóbázisra. Ez is szarrágás.
  • who am I 7
    A te családfád, max egy patkány családjához tudám hasonlítani.

Azabaj, h kiba*zott hülye vagy és nem olvasod el amit írok.A másik :

"ha valamihez kurvára nem értesz, akkor mifaszt pofázol? Ennyire meg lettél bántva,"

Ez micsoda?Ha a topikokat nézem, csak azt látom, hogy beleugatsz valamibe (hardware hírek,konzolok), és csak a színtiszta lámaságot, hülyeséget szajkózod, és semmi értelmest nem mondtál még (SEMMI MÖGÉ NEM LÁTSZ).JÓ, h nemérted azt, amit értelmes emberek mondanak.

"De ezt az arcátlanságot Fidesz is simán elkövette,"

Ezzel kezdted, NYILVÁN A FIDESZ IS.Pont az ilyen tuskó vérvörös barmok kezdenek így PONT, azzal, HOGY NYIVLÁN A FIDESZ IS LOPOTT és SZARRÁ LOPTA AZ ORSZÁGOT.Sőt a Fidesz, nem 9000 Milliárdot hupákolt el, hanem 352466247 trilliárdot igaz?Origón is az igazi barmok, kezdik így a hozzászólást, rögtön azzal köpködnek , hogy a Zórbán és A Fityisz.El lett magyarázva az ilyen hülyéknek, hogy igen, a Zorbán és a Fidesz felelős mindenért, a NAGYBUMM-tól a legutolsó kamikáze terroristáig mindenért ők a felelősek.

Egyébként telibeszarom OVéket, írtam, h lopnak ők is (HA OLVASTAD VOLNA,DE TE AHHOZ HÜLYE VAGY).De az ARÁNY nem mind1.ÉN nem tartozom a csalók közé, és több pénzem maradt az ő idejükben FÉLRE TENNI és VÁSÁROLNI, mint MOST.Ennyi, és ez kibaxott tény, és még sok ismerősöm van így.De nem baj hülyegyerek, majd ha már csak a rabló banda marad itt és a cigó/ukrán/zsidó gengszterek + bevándorolt fekete munkások + nyugdíjasok akkor tapsikoljál MAGADNAK és a Kib*zott nagystílű családfáDNAK, hogy ekkora királyok vagytok.

"Ennyire meg lettél bántva, hogy Viktorkádat érte egy kis sérelem? Le is cuppantod vagy mi van? "

JUJ, HAHA TELJESEN MEGVAGYOK BÁNTÓDVA .Látod, te ilyen alja kis söpredék vagy, aki ilyenekkel dobálozik, h le cuppantottad-e vityát TElibexarom vityát ő is cigó, de mégis jobban végezte a munkáját mint a söpredék vezéred.Egyébként ismerek értelmes balost is :) Hát nem ilyen alultáplált mint te, és ők is elitélik azt ami most itt megy..De nem baj XD
  • tomcsa4
    Én meg rájuk szavaztam. És? Ha nem szavazunk rájuk, akkor honnét tudjuk milyenek? És ha olyan jó volt Fidesz idejében, miért váltották le őket? Miért nem dagadt a szavazóbázisa?

Ha jól tudom ez egy olyan honlap, ahol lehet kommentben beszélgetni. Mi így tettünk. És ha patkányozod a magyart, eszedbe juttatom, hogy nem Kövér Laci mondotta: aki hozzánk tartozik az a magyar. Látom TE is jobboldalra húzol, ami nem baj, csak bunkónak nem kellene lenni.

Hidd el, alapítanak családot.
  • assdf
    /off/
    "Ti választottátok őket, ha megtettétek mostmár égjetek a pokolban"

Ja tényleg, nem is tudtam hogy az sg látogatóinak többsége nyugdijas (mivle tudtommal a fidesz szavazóbázisa főképp a fiatalabb korosztályokból kerül ki, az mszp-é meg az idősebbekből).
    Saját magam 25 éves vagyok és nem az mszp-re szavaztam, ergó el mehetsz te a jó büdös p.csába a képmutató szövegeddel (bocs de te kezdted)
    /off/
  • Ravkin
    Felesleges szarrágás ami itt megy ebben a topicban . 200 milliós weblap ? Ha belefér akkor belefér, ez már csak a jéghegy csúcsa. Ti választottátok őket, ha megtettétek mostmár égjetek a pokolban. Bezzeg akkor kurva nagy tud lenni mindenkinek a szája amikor orbánék átadták 98 ban tulajdonképpen az utolsó normális cuklust, most hogy a hőn szeretett mszp-sek képetekbe köptek, még mindíg félig az ő seggüket nyaljátok, mostmár ugyebár orbán is ugyan olyan rossz, meg eddig is az volt, meg mindíg is az lesz ugyebár. Véleményem szerint ilyen ez a magyar nép, egy patkány, gondoljatok arra, hogy ameddig ti itt kényelmesen irogattok a dagatt seggeteteken ülve, valaki a munkahelyén rohad éjjel nappal csak azért hogy valahogy el tudja tartani a családját, nem jön ide ugatni szidni még azokat is, akik egyébként minket támogattak volna, csak éppen nem tudtak volna egyet jobbra egyet balra hazudni, hogy magukhoz ragadják a hatalmat. Mert ugyebár a drága szociális pártunk már minden csak nem szociális, otthonteremtés nuku, gázt, energiaárakat győzzük kifizetni, családalapításról már ne is beszéljünk. Én már nem tudom ezért azokat az üzletembereket okolni, akik a parlamentben ülnek, én azokat az embereket okolom akik megválasztották őket, és remélem el is rohadnak a magyarok magyarországgal együtt.
  • assdf
    "Amúgy ilyen a helyzet külföldön is, vagy csak nálunk megy ez?"

Attól függ merre indulsz el. De itt europában főképp nálunk van. Máshol is lopnak, de nem mindegy hogy 10%ot lopnak és 90%-ot hasznositanak, vagy 90%ot lopnak és 10%-ot befektetnek. És ez meg is látszik az ország helyzetén meg a szomszédainkén is.

Ugye kedvencem amikor az autópályaépitést kiadják egy fővállalkozónak aki egy alvállalkozonak és igy tovább végül a 26. alvállalkozó csinálja és ha mindegyik csak 50 milliót vesz le magának kmerenként nyereségként máris elment 1-1.5 milliárd... és végül a béla ássa a gödröt minimálbérérét, és olyan is lesz...
    Igy megy ez abszurdisztánban.
  • morden
    Máshol is ez van , afrikában ,dél-ázsiában:D Pl. Nemrég a holland belügyminiszter lemondott , mert 2 rendőr keze közül elszökött egy bilincses gyilkos , indoklása az volt "Ilyen munkatársakkal nem dolgozik együtt" Namost le lehet vonni a következtetés az oktoberi zavargások kapcsán (a főkolompos kitüntetést kapott , aki mellessleg bíróságra is vittek utánna) azt hiszem a mi demokráciánk még messze van attól amit mi képzelünk magunkról.
  • tomcsa4
    KIvéve Petkóét mostanában*