• Ravkin
    Felesleges szarrágás ami itt megy ebben a topicban . 200 milliós weblap ? Ha belefér akkor belefér, ez már csak a jéghegy csúcsa. Ti választottátok őket, ha megtettétek mostmár égjetek a pokolban. Bezzeg akkor kurva nagy tud lenni mindenkinek a szája amikor orbánék átadták 98 ban tulajdonképpen az utolsó normális cuklust, most hogy a hőn szeretett mszp-sek képetekbe köptek, még mindíg félig az ő seggüket nyaljátok, mostmár ugyebár orbán is ugyan olyan rossz, meg eddig is az volt, meg mindíg is az lesz ugyebár. Véleményem szerint ilyen ez a magyar nép, egy patkány, gondoljatok arra, hogy ameddig ti itt kényelmesen irogattok a dagatt seggeteteken ülve, valaki a munkahelyén rohad éjjel nappal csak azért hogy valahogy el tudja tartani a családját, nem jön ide ugatni szidni még azokat is, akik egyébként minket támogattak volna, csak éppen nem tudtak volna egyet jobbra egyet balra hazudni, hogy magukhoz ragadják a hatalmat. Mert ugyebár a drága szociális pártunk már minden csak nem szociális, otthonteremtés nuku, gázt, energiaárakat győzzük kifizetni, családalapításról már ne is beszéljünk. Én már nem tudom ezért azokat az üzletembereket okolni, akik a parlamentben ülnek, én azokat az embereket okolom akik megválasztották őket, és remélem el is rohadnak a magyarok magyarországgal együtt.