• assdf
    #114
    értem én hogy fapapucs, de amig minimum azok nincsenek meg amiket irtam (mondjuk +- 10-20% eltérés lehet) addig az egész használhatatlan.

    Mert gondolj bele hogy amikor az ember autot vesz akkor milyen szempontok vannak:
    -ár, ez nagyon fontos erre az egyik legérzékenyebb az emberek, az elektromos autoknak nincs esélyük amig lényegesen többe kerülnek mint a hasonló kategoriáju benzinesek. Esetleg a nagyon olcsó fogyasztási mutatok kiegyensulyozhatják ezt, de bizonyos vételár felett ez sem mérvadó illetve x évi kilométer alatt.

    -Könnyen és/vagy olcsón lehessen szerelni. Ugyanis mint minden közlekedési eszköz ez is el fog romlani. És ha egy vagyonba kerül hozzá az alkatrész vagy egy vagyon hozzá értő szerelőt találni akkor már ismét bukó van. És ez bizony komoly szempont.

    És a többit is ugyanigy kifejthetném.

    Egyébként az én mondanivalóm az volt, hogy nem hiszem hogy a 100 kilos elektromos lélekvesztőké a jövő mint ahogy itt ehhez egyesek ragaszkodnak, hanem ha egyszer elterjednek az elektromos autok is ugyanigy nagy robosztus jármüvek lesznek mert az embereknek ilyen kell és mert ár érték arányban jobban megéri.
    Annyi lesz csak a különbség hogy elektromos motor hajtja.