• MaSzKa
    #418
    Úgy ért véget Palik László, Walter Csaba, Dr. Grigalek Gábor és Vida János számára a nürburgringi 24 órás verseny, hogy igazából el sem kezdődött a számukra. Azt követően, hogy motort cseréltek a BMW-ben, s jelentős késéssel végre elrajtolhattak, az autó mindössze fél kör után megállt – az új erőforrás is megadta magát.

    Valóban pokoli napjai voltak a „Zöld Pokolnak” nevezett pályán Palikéknak. A pénteki edzéseken és szombaton is technikai problémák hátráltatták a négyfős magyar egységet.

    – Ha ez nem velünk történik meg, komolyan mondom, el sem hiszem – nyilatkozta Palik László. – Kicseréltük a motort, beindítottuk a kocsit, végre elkezdhettük a futamot, erre alig fél kör múlva újra megállt a BMW. Elképesztő az egész! Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen szerettük volna teljesíteni az egynapos viadalt, de a csapat, amelyik az autót biztosította a számunkra, nem tudta megfelelően felkészíteni a versenygépet. Mivel az áprilisi négyórás viadalon is gondjaink voltak, muszáj elgondolkodnunk a további együttműködésen.


    sajnos az RTL-Klub és a Szponzorok sokat akartak spórólni és ez lett a vége:( valami kontár csapatra futotta és ez lett a vége