4605
-
#424 Nem felejtem! De 10-dike még nagyon messze van.. Nem tudom mi lesz még. Hiszen másnap kezdődik a Sziget.. Nem tudom hogy mi meg hogy lesz akkor. De ha ugy alakul nevezek, nem lenne rossz!
Ja és kösszi.. -
#423 ez jó film -
#422 rFactorba a MASZIM rendez 3 órás versenyt amiben 24 órát szimulálunk NGT kocsikkal.INFO ITT -
#421 Ha nincs 24h-s akkor majd én csinálok:D Most kezdtünk bele tesommal egy R10-esel a GTR2 be..
Igaz mentegetünk mert sajna melózni is kell, de nyomjuk:DD -
#420 egy kis off - "Le Mans - Steve McQueen" c. 1971es film megvan valakinek magyar szinkronnal? mert én csak angolul találtam + felírat...
-
#419 mi 4 évig versenyeztünk a gyorsasági szakágba én láttam jó párszor azt az autot. 3.6 os sor6 motor volt benne gyári stc auto volt. -
#418 Úgy ért véget Palik László, Walter Csaba, Dr. Grigalek Gábor és Vida János számára a nürburgringi 24 órás verseny, hogy igazából el sem kezdődött a számukra. Azt követően, hogy motort cseréltek a BMW-ben, s jelentős késéssel végre elrajtolhattak, az autó mindössze fél kör után megállt – az új erőforrás is megadta magát.
Valóban pokoli napjai voltak a „Zöld Pokolnak” nevezett pályán Palikéknak. A pénteki edzéseken és szombaton is technikai problémák hátráltatták a négyfős magyar egységet.
– Ha ez nem velünk történik meg, komolyan mondom, el sem hiszem – nyilatkozta Palik László. – Kicseréltük a motort, beindítottuk a kocsit, végre elkezdhettük a futamot, erre alig fél kör múlva újra megállt a BMW. Elképesztő az egész! Nagyon csalódottak vagyunk, hiszen szerettük volna teljesíteni az egynapos viadalt, de a csapat, amelyik az autót biztosította a számunkra, nem tudta megfelelően felkészíteni a versenygépet. Mivel az áprilisi négyórás viadalon is gondjaink voltak, muszáj elgondolkodnunk a további együttműködésen.
sajnos az RTL-Klub és a Szponzorok sokat akartak spórólni és ez lett a vége:( valami kontár csapatra futotta és ez lett a vége -
#417 van itt is pár magyar teamnek kb 400LE-sek és asszem csak sima szívó 2000ccm-esek
Hungaroring-en versenyez pár
Pólya Ádám is ilyesmivel nyomult
meg asszem Palikék is ilyesmivel indultak a 24h-son
-
#416 Jaja.Azok nagyon teccenek -
#415 azért szép számmal képviseltették magukat a régi BMW-k pl E36 -
#414 Tavalyi verseny. -
#413 Itt van egy felvétel a multkori Nordschleifés versenyről. 1 kör BMW Z4-el :) -
#412 majd jövőre előszedjük xD -
#411 Hát sajna csak elég ritkán vannak ilyen versenyek! -
#410 Én mondtam,hogy meghal a topik:D -
#409 jó kérdés... -
#408 Ezt majd hol lehet nézni?:O Érdekelnek a régi masinák. -
#407 Július 12-13
Le Mans Classic -
-
#405 Szeptemberbe lesz Hringen 12h verseny! Lesz R8 versenyautó is! -
#404 Jaja,meg hogy hol lehet nézni,nem akarok lemaradni:D -
#403 csak szóljatok időben ha jön valami komolyabb verseny xD -
#402 Majd augusztusban fogunk róla tudni
Spa 24h Website -
#401 Igazából kerülhetnek ide a hosszútávú versenyek,gondolok itt a 12 órás Sebringre is,meg a többire.
VLN-ről itt egy oldal. -
#400 Akkor fagy csak be ha haggyuk:D
Van egy csomó 24h-s race.. Amerikai lemanba is, meghát idén is lesz azért még. -
#399 Na most ez a topik egy évre befagy,mert nem nagyon lesz mostanság 24 órás verseny,illetve Spa,de arról semmit sem lehet tudni. -
#398 Hihetetlenül elbaltázta a Peugeot az utolsó órát pedig már kezdték ledolgozni a hátrányt.
Hatalmas respect az Audinak és a pilótáknak -
#397 Hát az biztos:-)
Grat az Audi-nak,Porsche-nek,Astonnak és a Ferrarinak :-) Mikor lesz már a következő?:D -
#396 -
#395 Inkább ezt néztük mint a szutyok focit. -
#394 Igy van!:D -
#393 ti egy teljes napon át a tévé előtt ültetek? grat -
#392 Gratulálok a győztes csapatnak! -
#391 Grat az Audi csapatnak! -
#390 Na megnyerte az Audi!!
Gratula nekik!! -
#389 Nagyon Gratula Tom Kristensennek!!! -
#388 NA ez a nem gyenge:D
Ha esik slick, ha nem esik esős:DDD
Lehet tudnak valamit:DDD -
#387 Elkezdhetnél lassan egy Audi Winner képet csinálni!
(csak el ne kiabáljam )
-
#386 Hát lehet ja..
Elég nagy esélye van az Audinak a gyözelemre. -
#385 Nem fog!