én mindig mosolygok az olyan embereken akik tonnaszámra ontják a jobbnál jobb elméleteiket az otthoni karosszékből ülve. Gondolom azt is csak a saját szemükkel hinnék el hogy műholdak keringenek a Föld körül.
Pl az Apollo-val kapcsolatban hogy miért építették azt a kva nagy rendszert, szimuláció vagy hamisítás? "hát naná hogy hamisítás! csak ez jöhet szóba, mert één Karosszéktudós József ezt tartom a legreálisabb lehetőségnek. Persze utánajárok mert érdekel. Na igen, tudom hogy probléma hogy korlátozott anyag áll a rendelkezésemre és nem voltam jelen, és nem beszélhetek azokkal az emberekkel, és persze lehetne a valós magyarázatot is elfogadni, de én azért dörzsölt vagyok és azt HISZEM itt valami nem stimmel"
és úgy általában meg.. amik nem elsődleges forrásból származó videók vagy képek.. honnan a büdös pcsából mer ilyen dolgokat "bizonyítéknak" felfogni bárki is?? már egy gyerek is elboldogul a photoshoppal és az hogy kékre fessünk egy piros színt vagy netalán pirosra egy kéket nem nagy cucc.. azt a lehetőséget meg azért említsük már meg hogy egy fejlesztés során ne megyszer változnak meg alkatrészek anyagban, méretben, színben, darabszámban stb stb stb..
az összeesküvéselmélet gyártók baromi okosaknak hiszik magukat de elárulom: rohadtul nem fogják soha az életben megtudni a valódi igazságot, mert nincsennek abban a helyzetben hogy közvetlen információkkal támaszthassák alá az elméleteiket.