• Scamp
    #115
    Élményteli olvasgatni ezeket a hozzászólásokat a tudományos témáknál :)

    Hagy keljek a Nasa és pár hozzászóló védelmére kicsit, ha már látom hogy egy jó páran ellenük vannak.
    Az ok, hogy, vki nem hiszi el ha a Nasa vmit csinál,szíve joga, de legalább hagyja meg a hitében azokat akik elhiszik, hogy igenis képes vmire az emberiség. Az is lehet hogy szerencsétlen emberek tényleg véghez vitték amit véghez vittek...és ezt biztosan tudja az a pár száz, pár ezer ember akik ott dolgoznak és mit csinál a maradék 6 milliárd nagyobbik része? Ül a számítógép előtt és próbálja bebizonyatni,hogy hazudnak.
    Eltudom képzelni a lelki világát azoknak akik a Nasa berkein belül dolgoznak, sztem már útálnak kimenni az utcára mert mindenki sanda szemmel néz rájuk.
    Anyámék sem hitték hogy egyszer eljutok a főiskolára és lám itt vagyok. Apám nem hitte, hogy anyám valaha is igent mond neki és jééé mégis. Én nem hiszem hogy az itt a hazugságot bizonygatóknak valamilyen iskolai papírjuk is legyen és lehet hogy mégis van. Ha képet küldenek róla, akkor nem hiszem el, hogy az övék mert a Photoshop, Fireworks vagy a CorelDraw már bármire képes.Szóval ennyit arról hogy ki mit hisz...mindenki azt amit akar.

    Igazából szépek azok a képek amiket mrzool szúrogat be, anno én is csináltam hasonló dolgokat, de engem nem győztek meg.Vagyok annyira optimista, hogy elhiggyem hogy eljutunk a marsig. Mindenki higgyen, amit akar csak ne akarja másra erőltetni.
    Szóval csak optimistán. :)