• zolee145
    Vettem egy Trust kormányt 10K-ért. Kb 2 hét (mondom, két hét) után szart be a pedálja. De amúgy is kényelmetlen volt nyomni, nem is értem hogy gondolták. Onnantól a két váltófül volt a gáz meg a fék.
    Kb 1 hónap múlva a kormány poti is elkezdett baszakodni, minden verseny előtt kalibrálni kellett, de volt amikor nem bírta a verseny végéig. Pár hónapnyi szívás után vettem egy Logitech Force EX-et. Ez eléggé belépő szintű cucc, de a Trust kormányhoz képest nem más kategória, hanem ég és föld. Mindezt 16K-ért. Téptem a hajamat, mert 26-ért Logitech DFP-t is vehettem volna. A Force EX több mint három évig bírta, bár mostanában havonta egyszer WD40-ezni kellett a potikat, de akkor pontos volt. Tegnap lett nyugdíjazva, most szokom a DFGT-t.
    Szóval ha az ember nem kidobni akarja a pénzét akkor Logitech, és válogathat mennyit szán rá, de már a belépő szinttől is azt kapja amit várt, nem bajt meg idegességet.
    Persze vannak jó kormányok a Logitech-en kívül is, pl a Fanatecről se lehet rosszat hallani, csak nekik nem igazán van belépő szintű cuccuk.