21750
| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
#5935 amikor kiválasztod a verseny előtt a nehézséget akkor nyomj egy entert a mediumra és bejön egy bővebb menü -
#5934 Tovább kéne nyomni a lefele nyilat... -
#5933 köszi, de épp ma már lebeszéltem vele! -
IXEMGabeo #5932 ott kell legyen Tyre Simulation azt tedd ON-ra -
#5931 Difficulty level mediumon van de csak abs traction control breaking asist ilyesmi van nincs gumikopás vagy törés mit tegyek szted??? -
#5930 a nehézségi szintnél -
#5929 Sziasztok a kérdésem az lenne hogy hol tudom beállítani a gumikopást a törést és egyéb finomságokat???
-
#5928 -
#5927 Én 37-ért adtam el haveromnak 1.5éve.
(35-ért vettem aproneten,2hetet használtam aztán megúntam). xD -
#5926 45000.HUF /használt -
#5925 Boltba 60 alatt nem kapsz (ha van még egyáltalán) Használt is alig , mert senki nem válik meg tőle szívesen... -
#5924 Helló
Nem tudja valaki hogy lehet saját bukósisak festést csinálni? -
#5923 40 körül lehet kapni -
Müzlee #5922 Hello megint. Jó a link, amit adtál, ezek közül a hibalehetőségek közül nekem az elsőt írja ki. Ennyit, nem többet.
A javítási lehetőségek közül az első kilőve, mert azt eddig is így csináltam, a másodikat és a harmadikat én nem igazán merném meglépni. Annyira nem vagyok gyakorlott az ilyesmikben.
Azért köszönöm a segítő szándékot. -
#5921 haha, elég nagy a kereslet rá... nem tudom nézted e már az árakat :) -
#5920 én nemtudom mi a különbség mert nálam nem volt kikapcsolva egyszer sem, de gondolom sokkal jobban tapadsz meg nem kapsz defektet ha ki van kapcsolva. -
#5919 nekem most adtam meg magát a pedálom végleg....:S
Aki tud esetleg eladó logitech g25öt az írjon privit!
köszönöm! -
mardal #5918 Sziasztok
Montrealban első lettem időmérőn +futamon is lotussal de mióta beállítottam hogy legyen gumiszimuláció is a legutolsótól kapok legalább 3mp-et.Semmi mást nem állítottam át.Ez hogy lehet? -
#5917 Nekem azért szaggatott, mert a Win7 nem az 1. számú merevlemezen volt és/vagy a 100 megás rejtett win partíció nem ugyanazon a vinyón volt. Ezt csekkoljátok ha szaggat. -
JohnAngel #5916 A LOTUS minden pályán gyengélkedik.
Akinek szaggat a játék annak egy driver frissítést javaslok, ha nem segít, akkor a beállításokkal érdemes játszani, hogy mi fogja le a gépet. -
#5915 Ugyanakkor úgy tűnik,hogy egy McLaren volánja mögött már versenyképes tudok lenni. Ugyan úgy mint a LOTUS esetén, minden segítség OFF, manual váltó, minden szimuláció ON, és Legend fokozatú AI, természetesen kormány használata mellett. A McLaren-el 2-3 időmérő kör megtétele után a 3. helyre qualify-káltam magam, 0.044 lemaradással az első helyezettől. Minden bizonnyal meglehetett volna a pole is látván az időkülönbséget, de nem volt több időm foglalkozni vele. A futam esős volt, de nem is mentem végig idő hiányában. Ezek szerint a LOTUS gyengélkedik ezen a pályán :) -
#5914 Hali mindenki!
Nekem is hangproblémám van. Van valami megoldás vagy magyarázat rá hogy mitől? Olyan mint a régi nintendok hangja
Elég idegesítő 200 felett... -
#5913 jah, bár érdemes szétnézni a winyó környékén mert kell neki hely rendesen már csak a 2GB-os replay miatt is :) -
#5912 én is pont ott tartok, és esik az eső mint a szar, billentyűzettel egyeltalán lehet menni esőben?, kipörög állandóan mint állat, csak akkor tudok menni, ha pötyörészek, de az ugye elég lassú....
ráadásul a 12. helyet várják el :)
bár az időmérő az jól sikerült, mert olyat setupot választottam ami nem full esős, így tudtam egy brutális időt menni, így 6. helyről indulok a futamon.
a futam előtt még lehet Setupolni a garázsban, és az érvényes a futamon igaz?, nem pedig amivel az időmérőn mentem?
(nem írja ki, hogy nem fogadja el a setuppot, csak kérdezem...) -
#5911 Szar a géped,dobd ki a picsába:DDD Nekem gyengébb gépem van jóval és egyáltalán nem szaggat. -
#5910 A barcelona-i pálya okoz nekem is nehézséget. Időmérőn a Lotus-al ugyan tudtam 16. lenni, de kaptam egy emlékeim szerint 5 helyes rajtbüntetést, futamon már viszont a 24. helyről indulhattam, de lehet én emlékszem rosszul és 10 helyes büntetést kaptam. Tényleg a büntetéseket meg lehet nézni valahol? Futamon a rajtot követően 2-3 helyet az első körben sikerült javítanom, de nem tudtam tartani a tempót, így volt, hogy visszaelőztek a Hispania-k, Virgin-ek és folyamatosan szakadtam le tőlük. -
IXEMGabeo #5909 nem semmi futamon vagyok túl, de valami oltári pechem van:D
Kína: P2-es szabadedzésen kijövök az új setupommal egyenesben fékezek, de valahogy baromi lassan lassítottam és erre bumm Vettel nem ment arrébb nekimegyek és kiírja Penalty mondom fasza...5 helyes rajtbünti ilyen butaságért
időmérő: nagy nehezen mentem egy jó időt, de csak a 11. helyre volt elég 3 tizedre voltam Sutiltol, de képtelenség volt javítani hibátlan kört marha nehéz ezen a pályán főleg a középső szektorban...
tehát 16. helyről indultam, no de várjatok. Stratégiám szerint kemény keveréket választottam és 11 körre, a lényeg amit már mondtam, hogy jól kell rajtolni nos valami baromság miatt 3x indítottam újra, vagy kilöktek vagy pedig bebújtam Kobayashi mellé szépen erre kiírja Penalty mondom anyád...új rajt, előzgetések minden Liuzzi mögé jöttem fel 10.nek majd végül megelőztem nagy nehezen Massa kiment már 8. voltam aztán szép sorjában mentek ki és mivel a tempót tartottam a nagyrésze lemaradt én meg 2. voltam:D, de Hamilton elhúzott...Webber jött mögöttem tempósan, ami azért volt furcsa mert kiment és kemény gumival is utolért, de aztán szépen megperdült mögöttem én semmit nem csináltam vele:D Hülkenberg is megperdült még messzebb Button volt mögöttem, végül kijöttem marha jó ütembe a 10. kör körül visszajöttem 9. hely környékére, Barrichellot lehagytam aztán kiálltak még 3-an így voltam 6. Kubica mögött, és itt jött az, hogy elszúrtam az egyetlen Flashbacket, de nagyon aztán Barrichello szépen elment, pedig a lágyon az 1-2. körben kb 2 secet tudtam verni a mezőnyre és ez a hiba rosszkor jött, utána márcsak megközelíteni tudtam így óvatos autókázással végül 7. lettem Button előtt, de lehetett volna ez 5. is akár, ha nem csúsztam volna meg Kubica mögött:( Lényegében azért a 16. helyről a maxot kihoztam ebből a dologból, és most jön Barcelona ahol nem is tudom hogyan lehetnék gyors itt semmilyen beállítás nem segít baromi lassú vagyok ezen a pályán Virginnel is az voltam a HRT-vel nem hinném, hogy jó lesz. -
#5908 Köszi Szépen!!!:)Megoldódott a probléma ez nem is jutott eszembe ! THX!! -
HG #5907 Szia!
Azt nem írtad, de gondolom biztos vagy benne, hogy rendszergazda vagy a gépen.
Pontosan mire hivatkozva tagadja meg a hozzáférést?
Olvasd el ezt:
http://support.microsoft.com/kb/949377/hu
-
#5906 Start/futtatás/ide beírod:DXDIAG.Hang fül/hang hardveres gyorsítása csúszka/alap gyorsítás.ok -
priluki #5905 nekem is 2 éves de nem szaggat :P :D -
#5904 Sziasztok! én csak érdeklődnék ,hogy valaki nem tapasztalt hangproblémát?? Mert nekem olyan mint ha arénába versenyeznék :S Előszőr azt hittem valami driver gond de nem a többi játékon minden jó műkszik! Ha valakinek van valami ötlete az megoszthatja!? Köszi! -
#5903 Mert az emberek csak játszanak, de még a windows alapismeretek kurzust sem végezték el :D -
#5902 ALT + Enter megoldja a gondod... -
#5901 és ez mehetne bannerba mert kb naponta felteszik -
#5900 ALT + ENTER -
#5899 sajnos nalam is ez a problema es igen zavaro (win7). -
Müzlee #5898 Nah, megnéztem, 32 bites a windows, a microsoft magyar oldaláról szedtem le, mert magyar a windows-om, mégis megtagadja a hozzáférést. A service pack 2 fent van. Szóval nem tudom... -
Petike125 #5897 nah ezt nem is tudtam :D köszi :) -
#5896 Nagyon köszönöm a tartalmas és használatos választ.
Majd hamarosan játszok és kiderül mit tudok összehozni.