Codemasters F1 Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de elsõ sem😄

adam46
Akadás meg szerintem lehet attól is, hogy ilyen rendezvényeken egész nap megy a xbox, eléggé felmelegedik.
adam46
Amúgy igen, 20k-ért egy minõségi kormány.
eléggé túlkormányzott beállításai voltak a gyereknek...szinte megmozdította a kormányt és máris csúszott, meg azért látszik, hogy túl sok a hirtelen mozdulat a srácnál...hmm ez nagyon tetszetõs....Schumi pedig nem lesz 24. a Belga nagydíjon😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Formula Ex egy puritán szarkupac ehhez képest ( nekem is az van Pécére ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nincs semmi baj a MS kormánnyal. Minõségi anyagokból készült, masszív, erõs az FFB, nagyon kényelmes a fogása! és a pedálok nagysága is pont jó lehet taposni a gázt neki kényelmesen, kiváló a pillangóváltó és wireless, szóval -1 madzag. Nem G25 és nem is tud olyan dolgokat mint a DFP ( szekvenciális váltó és 900 fok ), de amennyibe került ( 20k ) azt a pénzt megszolgálja.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

gokart stílus😊

bannert mivel lehet a legjobban elkészíteni? photoshop meg egyéb ilyen program?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
tévedés,a srác keze közben mozog

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

symbol
azért mozog közben a keze ugye? 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Firerock
ki ne merd itt ejteni a szimulátor szót mert leharapják a fejed😊

TAMÁS_19!!
felvétel akadozik, nem a játék

:.: Tamas :.:

symbol
mondjuk ez a szaggatás borzasztó idegessé tenne. ez nem olyan hogy néha, ritkán kevés az FPS, hanem egyszerûen akadozik. ez egy ilyen autós játék vagy szimulátor halála.

hát nehéz vezetni a gépet azt lehet látni ha kigyorsításnál egybõl a gázra lépsz elindul a hátulja😄😄😄 úgy gondolom megérte várni sok évet egy igazi játékra<#eljen>

Firerock
és eszméletlen rossznak néz ki ez az xbox kormány😊
kb olyanna nézki mint egy 10k-s teszkós
amúgymeg van egy eladó FOrmula Force Ex-em,nem kell valakinek?😄

Firerock
megnéznék egy olyan videót ahol esõ vs slick😊

symbol
eszméletlen még mindig ez az esõ. anno a massa kubica csatában massa belsõ kamerájából lehetett igazán látni, hogy ha harcolsz valakivel és szorosan mögötte vagy, totál semmit nem látni majdnem. kábé itt is ez lesz és ez nagyon-nagyon faja lesz.

adam46
Itt már látszik, hogy nem lehet eszeveszetten száguldozni.

Firerock
köszi😊
átírhatnád Until Release-re mert ez hülyén nézki,de a számláló jó

ja, házigazda lett okés, akkor grat

adam46
Csinálom fõnök. 😄
palinho96
Éljen Ádám... 😄😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Firerock
akkor már mehetne is ki egy számláló😊

akyyy
<#eljen>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Xboxos vagy? akkor te leszel az elsõ aki letesztelheti?

Firerock
na hát akor megvan😊
végre

adam46
Eszem megáll hatalmas köszönet a moderátoroknak!<#worship>
symbol
egy apró észrevétel. ugye dinamikus idõjárás etc. változó pályaállapot percról percre. akkor a codi dróton rángatós ellenfeleit vagy elfelejthetjük, vagy csak le van programozva mikor hogy haladjanak, haladhatnak maximum/minimum és aszerint mennek, de akár az is lehet, hogy most már végre számol is valamit. vagy nem?

adam46
Köszönöm!<#worship>
xbox360

ezt akartam elõbb linkelni! bocsi

xboxra!

elõrendelés estén nem kell postaköltség!!!

1.

2.

elõrendelés! pc-re

hát most néztem felnyomták 11ezerre de postaköltség nincsen:S óóó

adam46
Meg a Xbox-oshoz is.😄
Firerock
linkt a pc-shez!😄

természetesen lesznek!

meg még arra lennék kiváncsi hogy azért az AI hibázni fog-e l kipördül magtól vagy elfékezi... ilyenekre remélem lesznek benne...

mechanikai hibák csak az a1 kocsiknak lesznek benne

Csak én látom úgy??, de az utolsó képkockákon mint ha kezdene szétfoszlani a gumi oldala.<#nemtudom>

azért kiváncsi lennék hogy lesznek-e benne mech hibák is??? és remélem le is válik a felnirõl a gumi de az se baj ha nemmajd a 2011 ben igen 😄

szerintem a kerrier mód az iszonyat jó lehet neked neked kell felépítened a saját versenyzõi pályafutásodat😊 elején semmi neved nincs és évek múlva már a világbajnoki címért harcolhatsz😄 de várom már😄 az elsõ pontszerzés az elsõ dobogó, gyõzelem és a világbajnoki cím hosszú lesz😄

defektes?😄 nemár😄

találtam olyan oldalt ahol konzolra 12450ft pc-re meg 7900 postaköltség nem kell ha elõrendeled😊

adam46
Ezt én is kérelmezni akartam, hogy a 11500-as Xboxos verziót linkelje be. 😊
padavanHUN
lac coo
Nekem egy hónapig bejött! 😊
Én már nem hiszek benne , hogy normális szimulációt csinál valaha is a Codemasters, a legelsõ Race Driver óta várunk rá, de nem .... 😊

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

kiváncsi lennék hogy mech hibák lesznek-e benne.. remélem igen.. plusz arra hogy az AI hogy reagál az idõjárás változásra

kár hogy nem válik le.. de ez már brutálisan jó 😄 alig várom már HC szimesként is 😄 de ez a defekt kúrva jó eddigi legjobb amit játékba megvalósítottak... ha nem szakad le az se baj.. meg ha a kaszni nem dõl be.... de látványra tökéletes 😄 majd a 2011 ben már leszakad a gumi 😄

TAMÁS_19!!
srácok, ez lenne a meglepi?

http://www.youtube.com/watch?v=365c94ORqTU&feature=player_embedded

nem rossz, fõleg hogy láthatóak a színskálák a gumiknál... kék, sárga, fekete 😄DD

:.: Tamas :.:

Alexease
Attol felek en is;D
Elsosorban a latvany es a hangulat miatt erdekel. De csak akkor, ha a vezetesi elmeny megfelelo. De a GRID valahogy nem jott be, akarhogy piszkaltam. Talan majd ez.
padavanHUN
Biztos rFactor pro- és ligamer über szimulátoros... 😄DD Nekik kötelezõ fikázni, miközben a kis kedvencük egy halom szemét...

http://f1game.hu