• bubu13
    Ez a játék nagyon jó lett volna ,ha nincs tele ennyi buggal...

Ausztrál futamon kezdett azzal, hogy a gép minden kiállását megkétszerezte és simán nyertem.
    Tényleg a q2ben használt gumikon kell rajtolni csak kár, hogy ez a gépre nem vonatkozik mert ők mindig option gumikon rajtol..
    A másik, hogy eddig ha nem én mentem ki kivezető kőrre edzésen hanem a gép automatizaltan flying lapra akkor levonta az időt a meglévőből de most már azt sem.
    Néztem a többieket edzésen az utolsó mpekben az még elmegy, hogy nem mutatja végig teljesen, de még nem is ugyanazokat a szektor időket mutatja mint amiket én láttam.
    A gép indokolatlanul lelassul és több helyet is visszaesik.
    És a legjobbat a végére hagytam. Monacoban versenyeztem épp most. Minden a legjobban alakulna. Hamilton nincs pontszerző helyen, Rosberg is hátul, nagy eső és vezetek vagy 40mp-el a 2. Bottas előtt. 20 kőrrel a vége előtt szeretnék cserélni intermediate gumira,de Alonso nem tudott kiállni a boxba ott áll a szerelői előtt és az én boxom előtt. Persze ìgy a szerelőim nem engednek mi a pályára... A pálya már lassan száraz és megelőz mindenki engem de sehogyse tudom megcsinálni a boxkiállást.