21751
  • Danecay
    Próbáltam újabb képeket csinálni de vágólapról mindig csak egy feketeséget tudtam beilleszteni, de a lényeg látszik a #17020 -ban is. A kormányon lévő gombok jelölései alig kivehetők, de a pilóta előtt lévő monitor képén kívül minden el van homályosítva. Ez mozgás közben még rosszabb. A 150, 100, 50-es táblák alig kivehetőek, még a kanyar csúcspontot is nehezebb belőni mert amíg távolabb van, eltűnik a homályban, és ebbe szerintem felesleges is lenne belemagyarázni a valósághűségre való törekvést. Tényleg jó lenne több képpel szemléltetni, de már nem akartam több időt elcseszni a kísérletezgetésre, de ki gondolta volna, hogy még az nVidia ShadowPlay-el sem lehet screenshotot készíteni, amit meg más úton készítettem, mint ahogy említettem is csak egy fekete képernyőkép lett.
  • lac coo
    A gumivalasztas , az most a mintha automata lenne, tavaly nem tudom hogy volt, de elotte ha jol emlekszem nem rakott fel magatol vizes palyara valo gumit, csak ami be volt allitva .
    Lehet meg vizes palyan mentel ki es nem nyomtal elotte gumi alasztast, azert rakott fel i tert....
  • Totti5
    Nem lehet megállni a pályán. Ha félreállsz akkor nyomj egy pauzét.
  • Rudolf14
    Sziasztok!Szerintem nagyon jó játék lett de van még mit javitani rajta.Sikerült valakinek megnyitni az ERP fájlokat???
  • Amiga
    Igen, én ki is próbáltam este. Teljes versenyhétvége Ausztráliában hard AI-val és bekapcsolt assist-okkal (de kikapcsolt automata fékkel).

A szabadedzés alatt diszkvalifikáltak, mert félreálltam a fűre pár másodpercre.
    A 3 részre bontott időmérőt megnyertem.
    A versenyen kiautóztam egy 20 mp-s előnyt, majd az első boxkiállásom után esni kezdett. A verseny kaotikus lett, és belefutottam egy bugba: kimentem a vége felé lágy gumiért, erre intermediate-t tettek fel. :-(
    Úgyhogy végül a második helyen értem be Rosberg mögött 3 mp-s lemaradással, mert ezen a gumin 8 másodperccel voltam lassabb, így még egyszer ki kellett menni.

Sajnálom, hogy még mindig idióta bugokon képes elmenni egy verseny. Meg a hülye lekőrözötteken, néha elképesztő, amit művelnek.

Pedig pokolian jó a játék.
  • lac coo
    Nem ide valo, de PS4/kapott ma reggel egy patchet.
  • lac coo
    En igazabol szerencses vagyok, mert a pedalon kivul alig latok bugot.
    Gyanitom a vezerlokezelesbe tettek valami hulyegyerek biztos akarmit, es magatol probalja megoldani ha rosszul , vagy sehigy nincs beallitva, a fanatec pedal tengelyeit itt kicsit elkevertek, illetve szerintem ezzel kapcsolatos az is , hogy ha nyomok egy F playt , neha amikor visszaterek egy darabig 900 fokon akar mukodni a kormany ,meg kell rangatnom kicsit, higy ujbol eszrevegye , hogy 360 fokon van.
    Egyetlen komoly bugom van, ha ujra inditok egy versenyt, megbolondul az ffb, es szinte csak kerekveto meg ilyen razos effektek vannak, sima ero az nincs .
    De ez se akkora baj, mert ha el is rontom , akkor se inditom ujra, igazibol se igy megy :))
  • lac coo
    De amugy mi homaly , a reflektorok ...?
  • Danecay
    Biztosan nem egyedi eset, eléggé gyakran felsorolt dolog a negatívumok között. Keress rá! Frissen telepítet Win, i5 3470, 8GB ram 960 GTX g1 gaming 4 GB
  • lac coo
    Ott valami baj van nalad a megjelenitessel, vagy nem tudom ...
    En semmi furcsat nem latok.
    Mondjuk most mar kilottem a motion blurt mert nalam mikrolaggolt a kanyarokban mint AC ban, de elotte se volt ilyen gondom.
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.07.23. 07:09:50
  • Danecay
    Sejtettem, hogy a Win10-től nem fog eltűnni a homály a képernyőről, de még mintha fokozódott volna is. Még mindig nincs mód ennek a száműzésére? Az autó kormánya ami ott van közvetlenül az ember szeme előtt, komolyan mondom egy kevésbé jól sikerült rF1 MOD-ban is jobban néz ki. Ez nem fikázás akarna lenni mert pl. az eddigi részekben jó volt, igaz már a tavalyiban is zavart, hogy nem lehetett leolvasni azt amit kiírt az LCD, de ebben a 2015-ösben már azt is nehezen, hogy milyen jelölések vannak a különböző gombokon és tekerőkön.
  • bubu13
    Ez a játék nagyon jó lett volna ,ha nincs tele ennyi buggal...

Ausztrál futamon kezdett azzal, hogy a gép minden kiállását megkétszerezte és simán nyertem.
    Tényleg a q2ben használt gumikon kell rajtolni csak kár, hogy ez a gépre nem vonatkozik mert ők mindig option gumikon rajtol..
    A másik, hogy eddig ha nem én mentem ki kivezető kőrre edzésen hanem a gép automatizaltan flying lapra akkor levonta az időt a meglévőből de most már azt sem.
    Néztem a többieket edzésen az utolsó mpekben az még elmegy, hogy nem mutatja végig teljesen, de még nem is ugyanazokat a szektor időket mutatja mint amiket én láttam.
    A gép indokolatlanul lelassul és több helyet is visszaesik.
    És a legjobbat a végére hagytam. Monacoban versenyeztem épp most. Minden a legjobban alakulna. Hamilton nincs pontszerző helyen, Rosberg is hátul, nagy eső és vezetek vagy 40mp-el a 2. Bottas előtt. 20 kőrrel a vége előtt szeretnék cserélni intermediate gumira,de Alonso nem tudott kiállni a boxba ott áll a szerelői előtt és az én boxom előtt. Persze ìgy a szerelőim nem engednek mi a pályára... A pálya már lassan száraz és megelőz mindenki engem de sehogyse tudom megcsinálni a boxkiállást.
  • atiwrc
    Azt hittem a barázdás Goodyear gumikba fog valaki belekötni , az első pár kanyarba nem akartam elhinni hogy nem fordul be annyival, aztán vettem észre hogy mph :), pedig általában ha kérdeznék még a fokozatot se tudnám megmondani hogy egy kanyart pár másodperce hanyadikban vettem, fordulatszámról és sebességről nem is beszélve, mondhatni a műszereket ritkán figyelem, ezért is fontosabb számomra a jó hang mert az alapján váltok...
  • hqx
    Én próbáltam és játszható!;) Persze kormánnyal az igazi, de amíg nincs, addig simán jó!:)
  • Danecay
    Nem értem, hogy miért mérföld/órában játszol
  • lac coo
  • Alexease
    Adjustable cockpit settings (position, fov and dinamic) – Ja... meg sem:) Ez majd a 2028-as kiadashoz lesz patch:D
  • zzeN
    8 MB-s mai patch tartalma:

Fix for an issue where players can display as 'Spectators' in an online lobby after joining via invite, and remain as spectators when loading into an online session

Fixed an issue where all clients in a 16 player session were kicked from the session simultaneously after idling in the lobby.

Fix for an issue where players will desync as vehicles are overtaken in the pit lane on certain tracks.

Fixed an issue that would cause the f1.exe to crash when exiting the game

Fixed an issue where the game crashes to desktop when changing resolution on track

Fixed an issue where resizing window during active gameplay causes game to crash

Fixed an issue where spectate does not accurately replicate the state of the session if a player joins the session before spectating.

Fixed an issue with error code 41 - Game attempts to complete installation again after quitting out.
    Utoljára szerkesztette: zzeN, 2015.07.20. 15:24:46
  • atiwrc
    Én is készülődtem a legújabb 2015ös kocsikkal a hétvégére :)
    (Valami miatt a felvételen látszik a külső egér, pedig én nem láttam :( )

(Azért volt néhány segítség bekapcsolva, mert szerettem volna egy kört a track cam-ból menni mint régen, de a dosbox legkisebb cpu terhelés mellett sem bírta el a külső nézetet 25re állított fps-el. Régen a p1es gépemen is lentebb kellet 25ről venni az fps-t a beállításokba hogy ne legyen 100% fölött terhelve a cpu(ott még a belső is lassú volt. folyamatos votl csak lassan történtek a dolgok :) ), így gyorsabb volt de darabosabb, bár az akkor még nem zavart és nem értettem az ismerőseim mit beszélnek hogy hát ez nézhetetlen, ma már nekem is az a 16-20 fps...)

Utoljára szerkesztette: atiwrc, 2015.07.20. 14:46:20
  • attila46
    Hät nekem tetszik a game,de az előző verziók full hd,Max gráfok mentek...ez még bàrmit csináàlok 32 fps nèl jobbat nem akar?esetleg valami tip? Gtx 650 Ti 2 GB,Core i5 3200 GHz,8 GB ram
  • SityiSXT
    Esőben mindig villog a láthatóság miatt.
  • adam46
    Vettel az igazit vezeti, nem ül be minden háztartásba. :D
  • Totti5
    Következő videón akkor formula car on a track Lesz a címe :)
  • lac coo
    Most látom csak ...
    Na neee..ez már tényleg vicc ! :DDD
  • lac coo
    De akkor nem latom mikor tolt ?
    No nem mintha olyan fontos lenne :)))
  • zzeN
    Aha.
  • Totti5
    Miért ez nem Vettel Ferrarija?
  • lac coo
    Es esoben hogy van, akkor mindig villog ...? :)
  • lac coo
    Jah , ertem.
  • Alexease
    Ha tolt, akkor gondolom nagyobb a fekero es/vagy kevesebb aloero, lassabb agyortsulas stb., ne daraljak el hatulrol;)
  • lac coo
    És az miért jó, hogy villog ?
  • zzeN
    Akkor tölt a rendszer, amikor villog a lámpa.
  • adam46
    Amúgy miért nem a Te nevedet írod a videó nevébe? Vágod, hogy ezeknek a videóknak semmi köze az eredeti pilótához?
  • lac coo
    Valami keverés volt valóban, sokan trükköztek ,hogy nem mentek mért kört a Q3 ban vagy ilyesmi, hogy választhasson új gumit ...Erre találták ki , hogy kap egy plusz szettet aki a Q3-at is lenyomja ....
  • lac coo
    De nagyon jó lenne már valami normális cockpit nézet, így Tcamból még a hangkeverés sem az igazi .....
  • lac coo
    ez kers töltés meg féklámpa villogás ez hogy is van a valóságban ? :))
  • lac coo
    Konzolokon nincs még bent az info sáv, ott meg kell kérdezni a mérnököt és megmondja :)
  • Totti5
    Készülődés a hétvégére :)

• rambozo
    Most lehet, hogy rettenetes hülyeséget írok (elnézést, ha így van), de mintha az lenne már a szabály, hogy azzal a gumival kell indulni, amivel a Q2-ben mentél a leggyorsabban, a Q3-ba bejutottak pedig kapnak egy extra lágyat. Azért várd meg pl. Tottit is, mert én már nem nagyon nézem a valódi futamokat.
  • bubu13
    Az a baj, hogy eddig 4 db 100%-os versenyt mentem végig és mindegyik versenynél ez volt a helyzet. Kontrollerrel játszok sajnos egyik gombra se jött elő...