| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
Lebowski #10531 Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy mi baromira nem vagyunk abban a helyzetben, hogy elítéljük őket, vagy eldönthessük, hogy ez jó volt-e vagy sem. Nem szeretnék Monacon lovagolni, de a Loews az összes pálya közül a leglassabb kanyar, és volt szerencsém élőben is látni. Ilyen tengelytávval rendelkező autók biztonságosan nem nagyon tudnak egymás melett ott visszafordulni. Ezt mi is tudjuk, és ők mindenkinél jobban tudják, hiszen csukott szemmel szerintem végig tudnának vezetni a pályán. Itt látni lehet, hogy esély sincs arra, hogy normálisan visszaforduljon. Véletlenül pedig nem lehet szerintem így odatúrni az autó orrát. Ahol Maldonado-t próbálta megelőzni (lásd) ott is látszik, hogy nem férne el biztonságosan, és ez sem lehet szerintem versenybalesetnek titulálni. Hangsúlyozom, hogy szerintem. Elismerem tehetségét, talán az egyik -ha nem a- leggyorsabb pilóta, de néha már sok.
Juvefan
Szerintem objektíven, minden rajongás nélkül tekintve, el lehet dönteni dolgokról, hogy okés vagy nem okés.
Mégyegyszer: Szerintem! :)