Codemasters F1 Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lekezelt mint a szart,kis hülye talán azt gondolta kib..ik velem.Ha nagyon akarnám annyiszor reggelek náluk ahányszor csak akarok,mindig új emailcimel és felhasználónévvel.Azt ..bekaphatja....!!
de hagyom a p..ba.....Szóra sem érdemes!!!
Kitiltottak a f1game hungaryról....megint!!!!!!!Mindig gondjaim voltak a bejelntkezéssel,igy többször reggeltem.Hivatkozás....
"Nehezíti? Fizika patch? Hát te meg mi alapján ítéled meg a fizikáról, hogy milyen? Ültél már F1-es autóban?
Ha nehezet akarsz, menj, állj rakodómunkásnak.
Nem vagyunk "skacok", most, hogy így regisztráltál az oldalra, esetleg üdvözölhetnél rendesen.
Most nézem, te egyszer már ki voltál tiltva egy másik e-mail címmel, nem?
Na jó, attila4675:
Egyszer már regisztráltál az oldalra egy ugyanilyen név gmailes, most pedig egy freemailes mailcímmel; csak legutóbb attila46, most pedig attila4675 vagy.
Ez itt így nem mûködik. Különben is, a kérdésedrõl süt, hogy nem eredeti a játékod, úgyhogy szevasz - másodszorra.
Eredeti a játék,..........
Azt mertem irni közel 40 évesen ,hogy skacok....
Felháboritó!!!
Más hasonló gépigényû játékok futnak? Mennyi RAM van a gépedben? Ha van benne 2x2 Gb, vedd ki az egyik RAM-ot, így próbáld ki mindkettõt külön-külön. Valaha ment ez a játék rajta? Az sem mindegy, hogy valami történt, és azóta nem megy, vagy most próbálod elõször. Írd le légyszi milyen a géped.
erre nincs valami módszer?
Szerintem aranyosan kapcsold be az összes segítséget, és úgy kezdj játszani. Tanulj meg egy pályát, hol-milyen sebességgel lehet menni, és szépen egyenként kezdd kikapcsolgatni a segítségeket. Kormánnyal játszol, vagy billentyûvel?
A forma 1 lényege, hogy a kanyart a megfelelõ sebességgel vedd be.
csak kicsit próbáltam oylan vagányan lazán irni hogy ne nézenek gyökérnek mikro kérdezek csak tudod oyan városisan vagányan. de értem a célzást. amúgy én nem bántotam senkit csak megkérdeztem a problémát hogy azt mi okozza de sokan bántanak pedig én aranyos vagyok! <#puszi>#puszi>
Mercedes E320 kaszinó rójál
Amúgy 300-al én sem tudom bevenni a kanyarokat, azért van a fék, hogy használd, ez nem NEED FOR SPEED.
Mercedes E320 kaszinó rójál
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
kiesett szinte mindenki

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki gamel Thrustmaster Ferrari F430 FFB kormánnyal?
Senki nem tudja hogy hogy kell vagy mi a baj?
Nem tudná valaki privátba írni hogy hogy kell LAN módban játszani??
Kedventc játékom : Maffia 2
de majd a következõbe.
amugy a gumik mikor kopnak? mert van hogy nem igazán veszem észre, hogy kopna, de lehet be kéne állítani:S
"élõben egy hiba jelen esetben egy kicsúszás,nem vezet az elsõ helyrõl a 15-re"
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
2. A F1 nem 2 körös vesenyekrõl szól. Ez a játék nem neked való, de attól még nem sza*talicska
3. Az enyém dobozára rá van írva, hogy 3 éves kortól
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
Én a héten próbáltam ki elõször a játékot és valami fantasztikusnak találtam. Idáig az Rfactorral játszottam évek óta. Grafikában és élethûségben messze veri az Rfactort, viszont komoly kormáynzási gondjaim vannak. Össze-vissza forog a kormány, kiszámíthatatlan. Milyen kormány-beállítást javasoltok?
Thrustmaster Force Ferrari kormányom van. Valaki itt írta korábban vagy belinkelt egyet (http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210882252&no=4427), de azzal sem igazán mûködik.
Lenne egy egyszerû kérdésem.
Hogy lehet hálózatban játszani?
Hogy lehet szervert készíteni, hamachi kell hozzá?
Hogyan lehet csatlakozni idegenekhez vagy ismerõsökhöz?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
begépelem az E-mailem és bejön a bejelentkezõ oldal beírom a jelszavam, és a szül. dátumom már nemtom módosítani! 😞
Nem lehet valahogy kitörölni?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Létre akarom hozni Online profilt.
ezen megakadtam:
Miért vonja be a szülõket???
Ezt mind a szülõmnek kell kitöltenie???
Én fogok gamelni, nem szülõ!
Nem értem!<#wilting>#wilting><#confused>#confused><#conf>#conf><#nemtudom>#nemtudom>
Segítsetek! Köszi!