AHa..Látom nem nagyon érted, te nagyeszű..Azért egy effektive TEREMTŐ szintű "példával" példálózni...Azért az, elvakultságra vall, ez az egyik, a másik, hogy egy komoly ember ekkora baromságot nem mond.Szóval, a primitív jellemző inkább rád vall (hopp azért egy kis rejtett sunyi személyeskedést találtam nálad is, akkor ugyanolyan primtív vagy te is kicsim :( :D :D ).Na meg nem véletlen próbálod bizonyítgatni, azt is, h nem minden hívő balfasz...De nem igazán értem ki mondta, hogy vallásos=barom.És mi késztet téged arra (azon kivül, h egy p*cs vagy :D ), hogy oszd az észt össze vissza
PÉLDÁÚL :
"Hát, az emberek 85%-a birtokolja ezt a negatív tulajdonságot akkor :p"
Akkor, te ezek közé az egyszerű halandók közé tartozól :D:D:D:D Egyébként kíváncsi lennék, honnan ez az adat, ennyi erővel 1% is lehetne...Megint hülyeséget beszélsz...Megkérdeztél §6 Milliárd embert, és ez jött ki? .Az Emberek 99%-ka abban hisz, amit mondanak neki (a maradék 1% is 600 millió körül van ugye), és ezzel-azzal esetleg kamu "tényekkel" alátámasztanak.Talán ez a 99% majd szép lassan csökkenni fog, és egyre több olyan ember lesz, akiknek nem lehet, minden xart lenyomni a torkán..Persze %osan lehet, hogy ez csak akkor fog nővekedni, ha csökken a népesség...vmi "véletlen" folytán...De amíg én nem kérdezek meg az utcán 1000 embert, és nem kapok %-okat belőle, addig egy ilyen kotnyelesnek nem hiszek
"és sötét középkorba taszajtják az ateista többséget."
Márpedig a Föld LAPOS !!!
"Ha megnézed mondjuk csernobilt, az atombombát"
"állítólagos" Emberi mulasztást, hogy tudtad ehhez a példához keverni?Tudod te miről beszélsz? :D:D
Na mind1...Gyengébb képességed révén, azért leszögezem gyorsba, h vallásos családból "származom", és magam is az vagyok egy szinten, de jobban szeretem fenntartásokkal kezelni a dolgokat.Adios, további jó térités és bigottozást, az a neked való