• dronkZero
    #105
    Azt jól látod, hogy kötekszem. El is halt volna a téma, ha nem szólsz be. Nem is _akartam_ a mondanivalódba beleszólni, ha nem tűnt volna fel, úgyhogy ezt hiába is emlegeted.

    Egyébként meg nálam így jelenik meg a "magyarkodás". Másoknál meg árpádsávos zászlóval. Te az én magyarkodásomat tartod szánalmasnak, én meg a zászlózást. Ez van, különbözőek vagyunk.

    "Hazudsz, nem ezt állítottam"

    Nos, már én is unom, de: turbóvallásosokról beszéltél, meg hogy ők szkeptikusabbak. Mivel annak nincsenek fokozatai, ezért mégiscsak azt állítottad, amire most azt mondod, hogy hazudok. Lehet, hogy nem _akartad_ ezt mondani, de mégis ezt sikerült. Én kérek elnézést.

    Abban igazad van, hogy az emberek használják így is. Attól még nem helyes. Botmixerrel is szoktak maszturbálni, mégsem az a rendeltetésszerű használata a dolognak...

    "Persze tépheted a hajad emiatt, hogy ez logikátlan"

    Nem, nem az a baj, hogy logikátlan. Az a baj, hogy nehezen értelmezhető. Látod, már hazugnak is nevezel a félreértésből adódóan, holott _te_ használtad helytelenül azt a szót. Kell ennél jobb példa, hogy miért is írjunk pontosan?

    "de tudod a qwerty billentyűzetkiosztás is logikátlan, mégis mindenki ezt, vagy apróbb variánsait használja, sőt, mindenki hajlandó elsikkadni a logikátlansága felett, mert így egyszerűbb"

    Neeeeeembírom ki... :P A qwerty billentyűkiosztás éppen, hogy _kurvára_ logikus. Ezek szerint nem ismered a történetét: azért pont ilyen, mert amikor az első írógépek prototípusait rakták össze, akkor gyors gépelés közben a beütő karok folyton összeakadtak. Úgyhogy átvariálták a kiosztást, hogy a(z angolban) sűrűn használt betűk messzire kerüljenek egymástól.
    Azért szép öngól volt, gratulálok! :D ;P

    Ja, a hajam nem tépem emiatt, én _szórakozni_ járok ide. :P