• opeca
    Én elhiszem, hogy ez a céljuk, és tisztelem is őket érte, csak már abban az időkben csinálják, amikor már megvan a PC-seknek a kellően rossz szájíz, a konzol agyonhype-olása miatt.
    És ha már belédrúgnak 40x egymás után, akkor sajnos a 41-dik, veled szembejövő elől futni fogsz.

"nem fix a hardver"
    Erre találták ki az ajánlott gépigényt.
    Ezzel a problémával egyébként nem is olyan sokára, a konzolokon is szembesülni fognak.

"warez nagyon könnyű, mountold be, copy cracked exe és play."
    Ezt meg lehet oldani, akár egy külön, hardveres meghajtó beiktatásával. Csak el kell terjeszteni.

"PC-re kijövő játékok nagy része optimalizálatlan. Konzolon erre rá vannak kényszerítve a fejlesztők, mert ha xy cím kilépeget dashbordra, fagy, bugzik egy quest, azt a konzolosok kíméletlenül eltiporják."

Nem tudom, a GTA napi 3,6 milliós példányszámával, lubickolnak a profitban, pedig egyszerre derül ki, ha valami gond van. És van sajnos bugos konzolos game is.

"Egy konzol cím megjelenése előtt sokkal komolyabb tesztelés, hibakeresés és optimalizálás zajlik, mint egy PC-s cím esetében"

Hát ez az, ettől nem fogok jobban futni a polchoz.

De mint mondottam, jelenleg az átportolt játékokat úgy akarják eladni PC-re hogy nulla marketinget adnak hozzá. Akkor miről beszélünk? Annyi okos néger ül a kiadóknál, erre nem gondolnak? Nem hiszem, szerintem szándékosan csinálják így, mert így majd lehet a warez-re fogni, mint ahogyan minden kiadó ezt is teszi.

"Egyébként nagyon frankó címek vannak most is PC-re a 2-3000 Ft-os kategóriában"

Így van, pl.: Medieval II, meg is lesz véve.