teddybear#65
Amúgy azon gondolkodtam, hogy meddig vagy képes áltatni magad. Egy átlagos ember ebbe bele sem kezd, mert hülyeségnek tekinti. Viszont sok a naiv idealista, akit ez a szekta szinte bármeddig képes hitegetni. Ez a szekta is. Talán még komolyan hiszed, hogy fontos amit csinálsz. Fontos Neked, fontos az emberiségnek, a bolygónak. Sajnos ki kéne ábrándítanom téged, de úgy sem fog menni. Túlságosan ragaszkodsz az Elveidhez. Lehet, hogy tényleg hiszel ebben, lehet hogy már rég kételkedni kezdtél, de magadnak sem mered bevallani. Bevallani, hogy esetleg éveket és hatalmas összeget áldoztál csak azért, hogy pár tengerentúli szektavezér teljes nyugalommal basáskodhasson pár tízezer hozzád hasonló felett?
Amúgy pedig ha nem akarod olvasni a véleményemet, (tipikus sci fordulat) ne gyere ide többé! Vagy moderáltass ki. Ami vagy megy, vagy nem.
Tudom engem elnyomó személyiségnek fogsz deklarálni, és ha tudsz ott ártasz ahol bírsz nekem. Ez ugyanis a nálatok szokásos eljárás, meg a hazudozás. Végül is: A cél szentesíti az eszközöket.