Egyébként nem értem én az ilyen nyilatkozatokat. Akkurátusan megfeledkezik a kedves gagyigyártó cég elnöke a következőkről:
1. A PC-t már vagy 4 éve, mostohaként kezeli a legtöbb játékgyártó. Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor bemegy két ember a boltba, ugyanazt veszi, csak az egyik valamiért a rövid sorba állhat be a pénztárhoz, a másik meg mindig a hosszú sorban dekkolhat.
Ha nem kezelik az embereket egyenlően, akkor miért várják el, mi viszont egyenlően tekintsünk rájuk?
Saját maguk generálják ezt a warez problémát. Azt mondják: "leszarom a fejeteket, majd kaptok játékot x idő múlva, aztán vagy jól lesz optimalizálva, vagy nem".
Akkor ne csodálkozzon senki sem, ha én meg azt mondom: "leszarom a ti fejeteket, warezolok, oszt' jó napot"
Másodsorban, kötve a fentiekhez, (persze, a játkok olcsóbbak PC-n, ami az egyetlen erény), de még így húzós ezresekbe kerülnek. A baj nem is itt van, hanem ott, hogy én húzós ezresekért nem egy patchre váró, optimalizálatlan szutykot akarok kapni.
Egy szó mint száz, a PC-s világtól, nyíltan elfordult a kiadók és fejlesztőcsapatok többsége. Ezek után azt várják, hogy mint valami csicskás pincsikutya rohanjak a boltba, amikor kivágják oda a konzolokon már réginek számító játékot?
Nagy lószart. Ezt üzenem minden kiadónak. (Biztos sokan olvassák:) )