Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Lobsterman
    Na most estem neki először, 33k lett a pénzből, de a végét kicsit elkapkodtam szóval másodszorra már menni fog. Sajnos egy csomó pénzt elpocsékoltam fölösleges dolgokra, plusz 3 épületem megzuhant miután a csatornákhoz elfelejtettem guard towert rakni.
    A stratégia a következő volt: 2 guard tower a csatornákhoz(1et a legelején mindenképp én elfelejtettem és legalább 2ezret buktam rajta épületekben), 1 marketplace health potival, 2 hunter guild, 1 rogues guild. explore flageket amerre az utak mennek. 3 vagy 4 trading post van, minél előbb felfedezni őket, és melléjük egy felfejlesztett guard towert. Idővel egy warriors guild is kell, mert a minotauruszokat ők meg a hunterek elég jól irtják. Az elementálokkal ne nagyon húzz ujjat ha nem jönnek a városba. Ha megkapod a küldit, 1-2ezres defend flaget a szekérre. Közben ami rogues guildet látsz azt öld le. A lairekkel nem nagyon kell foglalkozni, bár én bedaráltattam a déli minotauruszosat. Ja és 1 blacsmith is kell majd hogy legyen a hősöknek hol elkölteni a lóvét, de csak kard, bőrvért, íjat érdemes feltolni, azokat is csak 1-el. Viszont a kastély és a marketplace szintjeit szintén tornázni az egekbe, úgy jön a sok lóvé. Guildeket ezen a 4en kívül szerintem túl költséges felhúzni fnntartani. Explore flagekre ha nem mennek ne sajnálj akár 500 pénzt se ha egy trading postról van szó. JA és rogueoknak érdemes 1-2 dolgot fejleszteni(extortion, szintjét felhúzni az épületnek, 1 erős támadást)

Bocs ha kicsit csapongó voltam. Így jutttak eszembe a dolgok :D