• roliika
    #113
    Szerintem ez a legyünk zöldek és mentsük meg a világot amúgy nem arról szól hogy hú hirtelen dejók lettünk meg szeretjük a Földet, hanem egyre kevesebb olaj érkezik egyre több pénzért, és kedik keresni az alternatív megoldásokat, csak a népet valamivel hülyíteni kell.

    Egy egyetemi előadáson hallottam, hogy ugye a Föld éghajlata folyamatosan változik, a pólusok felcserélődnek..stb..ezt NEM az ember idézi elő, természetes folyamat. Ahogy az egyre sűrűbb napfoltokról sem mi tehetünk, de a végén azt is be fogják magyarázni.

    A zöld cuccok árusítása iszonyat nagy biznisz és új piacokat is nyitott meg...gondoljunk a kurblizható webkamerára, vagy a lebomló bio koporsóra. Lehúzás az egész, és csak a piacról szól ez is..vagyis arról hogy no olaj, találjunk ki mást helyette de az USA-nak legyen ebben is a legnagyobb haszna...ilyen több méteres árvizeket ami elsöpri a felhőkarcolókat meg felejtsük el. Ha a sarkokon a jég elolvad semmi eget rengető nem fog történni. Miért? Mert ha egy pohár vízbe egy darab jeget teszünk, majd megvárjuk, hogy az elolvadjon..hihetetlen de a vizszint nem fog megnőni. :)