Egyedül vagyunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez nem is fontos, a lényeg a kíváncsiság az ismeretlenre😊
ez olyan star trek-kes volt😄
\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"
Ezt honnan veszed?
Az általánosan elfogadott "nagy bumm" elméletbõl nem ez következik
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Márpedig, nagy valószínûséggel, végtelen igen.És ahogy mondod, végtelen univerzum létezik, és végtelen számú élet.Ennyi.A feladatunk elõször a túlélés, és teremtés majd terjeszkedés és terjszeteni egy intelligens kultúrát.Utána lehet, ismerkedni a különbözû alapú életformákkal.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Én akkor fogom az emberiséget intelligensnek nevezni, ha a TEREMTÉS mellett teszi le 99%-ban a voksát.És elhatárolódik a háborúktól,lopásoktól,gyilkolászástól,stb-tõl.És segíti inkább a társát, és kultúráját.Szvsz, én akkor is azt mondom, h nem szükséges a HÁBORÚ a fejlõdéshez..
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
És ha törvényszerû, hogy a szerves anyag folyamatos energiabevitel mellett élõvé, mi több, intelligensé szervezõdik? Lehet az anyag viselkedésének ez egy törvényszerûsége, mint az elektromosság, vagy a gravitáció. (Nem, eztaz állítástsemtudjuk bizonyítani - de cáfolni sem.)
_Nagyon_ keveset tudunk még a bolgyónkon kívüli világról, ez az arc kb azokkal van egy szinten, akik szerint "mindent feltaláltak már, amit fel lehet találni".
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Addig is maradok magányos üdvözlettel,
Kara kánként folytatom tanításom.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Igen,, ezt meg tudom erõsíteni. Sõt, hiszékeny is vagy.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Belegondoltunk. Na, mennyi az esélye?
Akinek erre nem az a válasza, hogy "nem tudom", az festi magát. Mint a "tudós" a cikkben."
Én sem tudom pontosan, de felsoroltam egy csomó paramétert, biztos van még sok más is, ezek többsége ráadásul marha nagy intervallumban mozoghat.
Szóval irtó kicsi, csak ennyi a lényeg. Nem értem, ezen mit nem lehet érteni.
Miért esik nehezetekre azt mondani, hogy "halványlila fingunk nincs róla"? Mert az igazság ez...
Na ezért faszság a cikk.
Belegondoltunk. Na, mennyi az esélye?
Akinek erre nem az a válasza, hogy "nem tudom", az festi magát. Mint a "tudós" a cikkben.
Én ha elolvastad a kommentem, akkor rájöhetnél, hogy nem tagadom az egyébb intelligens élõlények létét az univerzumban. Csupán azt mondtam, ha a FÖLDIHEZ HASONLÓT keresünk, akkor már az is nagyon lecsökkenti az esélyeket, hogy megfelelõ környezetet keressünk, ezt a részét tisztán matematikailag és fizikailag ki lehet számolni.
Másfajta életformák létezhetnek.
Ki nem szarja le a Visztát?
2. A galaxisok, azok csillagjainak és azok bolygóinak és azok holdjainak száma még sokkal nagyobb szám, mint a fentebb említett
3. Elképzelhetõ az is, hogy valakik egyszer (aki talán már évmilliárdok óta nem is léteznek) már eljutottak oda, hogy az életet valamilyen formában terjesztik. Akár a sajátjaikat telepítik tovább bolygóról bolygóra, akár csak olyan módon, hogy finoman belenyúlva bizonyos fajta bolygók folyamataiba, abban idõvel létrejöjjön az élet és az evolúció mikéntjétõl egyszer talán az értelmes élet is. Az ilyen szintû technikai fejlettségre nekünk lenne vagy cirka 1 milliárd évünk, ami simán elég is lehet, már amennyiben töretlen ez alatt a technikai fejlõdésünk.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
Mégis hogy a retkes faszomba látták volna meg a végét elmondanád??? Ha véges az Univerzum, és nem magába záródik, akkor ponthogy nem látsz a legtávolabbi csillag után semmit, csak feketeséget.
Na abban keresgéljed te a végét az univerzumnak
Ráadásul ha jól tudom a Hubble-lel sikerült olyan messzi galaxisokat lekapni, amik valószínûleg a legtávolabbiak (legalábbis abban az irányban)
Jön egy okos ember, aki leült osztani-szorozni, majd pusztán valószínûség-számítások alapján kinyilatkoztatja a tutit, hogy egyedül vagyunk, és kész csoda, hogy rengeteg borzasztóan valószínûtlen véletlen folytán mégis kifejlõdtünk, és ilyesmiken gondolkodhatunk.
Matematikusunk csak azt felejtette el, hogy az evolúció nem matematikai valószínûség alapján alkult, hanem élõlények "bonyolították le", bennük pedig néhány egyszerû, de erõs késztetés: az életbenmaradásé és a fajfenntartásé. Az egyre fejlettebb, már idegrendszerrel rendelkezõ, egyre intelligensebb élõlények
pedig egyre többet tudnak megtenni fenti céljaik érdekében, egyre jobban alkalmazkodnak, stb - az evolúció pedig egyre gyorsul. Tehát ha valahol kialakukhatott egysejtû élet, és a környezeti feltételek továbbra is adottak maradnak a fejlõdéshez, ott szükségképpen elõbb-utóbb intelligens életformáknak is ki kell alakulniuk. A kritikus evolûciós ugrások szükségképpen létre fognak jönni. Ezért aztán egy pár valószínûséget ki is lehet hagyni a számításból.
"már nincs sok idõnk ezen a bolygón"
Ahogy már többen említették, 1.000.000.000 év iszonyú hosszú idõ. Ha jól tévedek , a szárazföldeket is csak négyszázmillió éve hódította meg az élet, nem beszélve arról, hogy az emberiség történetébõl is csak kb. az utolsó ezer évet ismerjük igazán, Kr.e. 4000 meg már "történelem elõtti idõnek" számít. Hát mit akarunk mi azzal a "csak egymilliárd évvel"?
Persze ez csak akkor igaz, ha a földi élethez hasonló után kutatunk. Másfélérõl azonban nem sok tudomásunk van.
növekedni kezd, forróbbá és fényesebbé válik, ellehetetlenítve az életet."
Valamiért nagyon biztosak benne, hogy az emberiség addig fenn is marad.....
<#bdead>#bdead>
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Ha erre tudsz nekem értelmes magyarázatot adni, akkor _esetleg_ nem fogok minden ufóösszeesküvés-hívõt élbõl zubbonyba való elmebetegnek tartani...
Hová küldjem az önéletrajzom?
Ezt kifejtenéd bõvebben, hogy miért is? Tényleg nem értem...
"Föld napjai meg vannak számlálva: körülbelül egymilliárd év múlva..."
Örüljünk neki: már "csak" egymilliárd évünk van hátra ezen az uncsi, szürke bolygón 😄
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Tessék már mondani...mihez is viszonyítunk?<#smile>#smile>
Idáig egy értelmes civilizációt ismerünk. Ezek mi vagyunk. 😉 Mivel nincs más kiindulópontunk, ezért ha fogadnom kéne, én tuti arra tennék, hogy hozzánk viszonylag hasonló életforma jön létre. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy vajon az evolúció egyetemes-e? Pl. embereknek már nem lehet kopoltyúja, mert már egyszer elvetette a rendszer ezt a megoldást. Ha egyetemes, akkor a másik Földön élõ emberek is tödõvel lélegeznek.
Az UFO-k pedig eltitkolt fejlesztések. Vegyük a lopakodót repülõgépet. Azt is mikor elkezdték már fejleszteni? 70-es évek vége/80-as évek elejet? És mikor lett publikus? Rá 20 évre. Ha nekik van egy olyan technikájuk, amivel be tudnak fenyíteni bárkit, akkor minek árulnák el? Bár az iraki tudosításokban nem láttam õket. 😄
Ezt a videót tessék megnézni. Almár Iván elõadésa a Mindentudás Egyetemében - pont témába vág.