StarGate Universe (TV)
  • BEAST #1009
    Lehet en ertettem felre valamit, de a Wraith, az Orai, a Goa'uld, a replikatorok es megannyi mas ellenseg utan pont a Lucian szovetseg az aki sarokba szorit egy foldi hajot, bazist? :D Gondolom a Universe a tobbi sorozat utan vagy legalabbis a vege fele indul (nem tudom) tehat van mar Atlantis meg Asgard technologia, de mindegy is...

Az elso 3 epizod szamomra csalodas volt, persze nezni fogom, kivancsi vagyok mit hoznak ki a sorozatbol, de egy biztos tele van gyenge probalkozasokkal es reklamfogasokkal... na meg iritalo szereplokkel :D

Eli vicces karakter, szimpatikus, de ez a "kockuljatok csak Stargate Online-nal , lehet titeket is felsugaroznak egyszer" eleg gagyi huzas volt, szerintem. :D
    Rush nekem nagyon ellenszenves, ahogy beszel, ahogy viselkedik mint valami orult tudos akit egy hajszal valaszt el attol hogy baltas gyilkossa valjon.
    Greert teljesen feleslegesnek erzem eddig, nem tudja kezelni a duhet, ojaj egy agressziv katona... izgalmas.
    Scott sem tunik olyan szereplonek aki kepes lenne megkozeliteni az O'neill vagy akar csak Shepherd fele szerepet.