• assdf
    #141
    "Szomorú, hogy meghalt de a következtetés lehet hibás is. Az egy buszon utazók közül sokan mehaltak. A válaszként mindenki elfogadja, hogy csernobil miatt. Pedig az első mondatban ott egy érdekes lehetőség. EGY BUSZON! A busz előéletéről mit tudni? És, ha azon volt a kiváltó ok? Ezen még senki nem töprengett el?"

    Vazze occam borotvájáról hallottál már?
    Elmegy a busz egy felrobbant és ezerrel sugárzó atomerömü mellet. (egyébként nem egy busz hanem több száz járt hasonlóan). Majd néhány éven belül aki arra járt (akár gyalog vagy biciklivel), majdnem mindenki meghal rákban.
    Ezután te azt mondod hogy nem a sugárzó felrobbant atomerömü okozta hanem biztos a busz...

    tudod ha téged valaki fejbelő és szétloccsan az agyvelőd és meghalsz, akkor majd kiváncsi leszek arra az emberre aki azt mondja hogy ugyan már gyerekek, nincs bizonyiték rá hogy a kilőtt golyó ölte meg, az agyba hatoló golyó különben sem okozhatta az agyvelő szétloccsanást, egészen biztos hogy valójában abba halt bele hogy délben romlott csirkepaprikást evett...

    Gondolkodni, gondolkodni, gondolkodni és nem megenni minden sületlenséget. Nézzél utánna hogy az emberek hány %a halt meg néhány éven belül azoknak akik akkoriba arra járták.
    HÁNY tüzoltó él még azok közül akik akkor oltották a tüzet? Hány munkás él azok közül akik felhúzták a szarkofágot. Tudom már azokat is biztos a szalmonellás ebéd ölte meg, á nem még véletlenül sem a sugárzás, hisz 10 tanulmány állitja hogy a nukleáris sugárzás igenis egészséges és nem és értik hogy miért nem veti sugárkezelésnek alá magát minden évben az emberek nagy része...