soka#31
üdv.
Nem értem, miért kell ennyire fikázni a Windows Vistát és a Microsoftot.
Én linuxos vagyok, de sokat dolgozom windows-zal és OS X-szel.
Nahmármost. Aki elolvasta a Vista ajánlott rendszerkövetelményét, és biztosította azt számára, azon jól fog menni a Vista. Ha nem, akkor valamit a újer k*rt el már bocsánat. A középkategóriás gépemen úgy fut a Vista mint a vaj. Semmi baj nincs vele, megbízható.
Másrészt. Több ezer jól képzett programozó dolgozik a Windowson. Úgy gondoljátok hogy ez lószart ér? Nem hiszem...
Harmadrészt. Ott a marketing, reklám. Valahogy el kell adni egy terméket. Aki nem ért ehhez ne szóljon be. Ahhoz hogy el lehessen adni, nyilván jó reklám kell, és jó ígéretek, ez a világon mindenütt így megy. Pont egy hatalmas óriás cég csinálná máshogy? ...
Negyedrészt. Tudtommal az OSX a hackerversenyen előbb esett el mint a vista. Ez is jelent azért valamit.... plusz a sok tesztek...
Úgy gondolom, mindenki találja meg a magának megfelelő operációs rendszert, de fikázásra ne adja száját, vagy ha minősíteni akar, akkor azt megfelelő módon tegye. Nem pedig úgy hogy hallottam hogy így meg úgy szar a rendszer és akkor sztem is szar....
Tény hogy a Vista nem rajtolt valami túl jól, nyilván meg van ennek a háttere, oka, és biztos annak is van oka hogy ekkora a negatív visszhang róla.
Reméljük hogy a Windows 7 megállja majd mindenkinél a helyét.