Voronyezs#124
"Lásd pl. Bessenyei Pétert, és versenyzőtársait, akik G-ruha nélkül is magukra húznak +9-10G-t"
Igen, magukra húzzák, de amíg a Veres Zoli féle emberek gyak. pár másodpercig szenvednek tőle(amit lehet látni, ezt ne tagadja senki), addig a vadászok a manőver-sebesség-szög kombinációtól szenvednek, és az lehet 30 másodperc is, ami alatt a közember már telefirkálta volna a gatyáját, vagy engatív esetén elpattan az ere a fejében. De például a nagy ámeríkáí "Blue Angels" nevezetű műrepülő raj(akik vadászok),nem használnak G-ruhát, azt videón meg is lehet majd nézni:-) pl a feka rendesen kiakad a 6 g-től...de lehet van az 7 is,már nem emlékszem.
Am a gép eshet hátrafele is,függőlegesem:) pl a műrep. gépek lazán tudnak esni egy darabig, ez nem tom kinek válsz, valakinek biztos, már nem emlékszem:-)
Willcoxnak meg üzenem, hogy: Ugye ezeket a marhaságokat te se gondoltad komolyan? Az lehet hoyg fizikai értelemben próbáltad elmagyarázni(helytelenül),attól még ne keverjük a szezont a fazonnal.
Nem akarom ecsetelni a dolgokat hogy miért, már 37ezerszer leírták.És ezt nem sértésképpen mondom, csak megpróbállak felvilágosítani belőle. Én két éve vitorlázórepülök, szóval nekem nem fogsz beadni semmi irreális butaságot :)
Megint más: a pozitív és a negatív g, mindig ugyanattól a mozdulattól következik be, teljesen mindegy, hogy a gép éppen hason,háton vagy darabokba(azért azt ne) van.Ha a botot húzod, pozitívat kapsz, ha nyomod negatívat.
És megint más: szabadeséssel kapcsolatban, egy kis fejtágítás:
A szabadesés a köv.fogalomból áll:
A test olyan esését, amely során csak a grav. hatás érvényesül(minden más, a mozgást befolyásoló hatás elhanyagolható) szabadesésnek nevezünk.(nagyon leegyszerűsítve)
Itt van nekünk egy olyan betűnk, h "g" a "g" a nehézségi gyorsulást jelentené.
Ez nálunk 9,81 m/s2. kerekítve legyen 10m/s2, mert ez mindenhol eltérő.
Vegyünk egy egyszerű példát, hogy mindenki mergértse(aki érti, és tudja miről van szó,az hanyagolhat:P) :legyen mondjuk egy 12m magasságból leejtett test a lényeg. Tekintettel az egyenletes gyorsulásra, az útból(h=12m) és a n. gyors-ból meghatározhatjuk az időt,és a végsebességet, ami így nézne ki:
t= gyök alatt 2h/g=gyök alatt 2,45s=1,56s. megvan az idő
Őt felhasználjuk, és íme a leérkezési sebesség:
v=gt=9,81 m/s*1,56s=15,3 m/s. bár most hogy ezt leírtam, igazából nem tudom mit magyarázok meg...valamit meg akartam, de eddigre elfelejtettem -,-'
Ez persze "tökéletes" pillanatban működne.
Ezért van a légelleneállás, ami egy bizonyos határ után gátol abban, hogy tovább gyorsulj, teljesen mindegy(na jó azért nem, de elvben igen) hogy az most 3500méteren áll be 190km/h ra, vagy 80kmen 4 machra...
Ezt akartam levésni,aki felfogta a dolgokat annak örülök, aki meg nem, az meg remélem megérti.