• rigidus
  #26
  Na tobbek kozott ezert nem veszek (moralis okokbol) semmit az SG reklamjaibol es el sem olvasom oket amikor egy hasonloan kulturaltan megfogalmazott de negativ velemenyemet torolnek.

  Igen, ez az ominozus #6 es #9 HSZ kozott volt ahol kozoltem a cikk szerkesztojevel, hogy tessek pontosan forditani, mert az nem 64 magos szerverek, sem pedig 64 processzoros szerverek. Egyik sem ujdonsag, sot szeles korben hasznalatosak.

  1. Az eredeti cikk X86-os szerverekrol beszel, a forditasban is errol kellene beszelni.

  2. A cikk tovabbra sem lett javitva.

  T. Peter: Sem Te, sem mas, sem en nem vagyunk tokeletesek. Nem is vartam ezt el, csupan egy keresem volt, hogy javitsatok a cikket. A cikk "kijavitodik", az elet pedig megy tovabb.

  Ha az reszedrol mint a szemelyzet felelos beosztasu tagja reszerol (foszerkeszto-helyettes) az alapveto igenyessegre nincsen meg a hajlam, ezzel az oldalat kepviseled, s tukrozi, hogy a lapot sem erdekli a szakmai pontossag. Ugyanakkor ha masok altal eszrevett es tisztelettel kozolt hianyossagot is csupan gogos kozonnyel megsemmisited, szinten az oldal filozofiajat kepviseled. Vannak akik nem szivesen jarnak ilyen helyre tarsalogni, epitgetni a kozosseget, netan hirdetni. En is ilyen vagyok.

  Ha megint eltunik a kommentem, nem csupan nem vasarlok semmit toletek, hanem itt hagyom a portalt - mint azt korabban masutt is megtettem - de elotte megkerdezem a foszerkesztot, hogy a tudtaval tortenik-e az olvasok cenzurazasa.