• NEXUS6
    #15
    A zeneipar jól kibaxott magával, hogy az utóbbi 20 évben nem igazán tud felmutatni olyan formátumot, ami a standard CD specifikációnál jobb lenne. Persze lehet mondani, hogy az emberek már csak ilyen igénytelenek, hogy még a CD-nél is gyengébb minőségű MP3-at töttenek, igaz ingyé.

    Na most lehet ilyet jáccani a film esetében is. És akkor tényleg marad a DVD-rip minőségű video anyag, mert mindenki lexarja a HD-t, mivel jó az a xar felbontású kockás videó is. Hiszen nem a felbontás a lényeg, hanem Andzselina Dzsoli csöcse, Rícsárdgír ősz halántéka, vagy hogy Spílberg mester rendezte (a Sindlerlistája úgy is feketefehér, talán eccer van benne egy piros sál, vagy rózsa asszem).

    Szal gyerünk, licitáljunk egymásra az igénytelenkedésben, és látható, mint az MP3 esetében majd lesznek akik itt is mellénk állnak a kiadók részéről.

    Egészségügyi szempontból persze a xar felbontású videjó a szemnek sem tesz jót, ahogy a csúcshangerővel hallgatott recsegős MP3 a fülnek, az agyadat is lefárasztja kitalálni a hiányzó adatokat, de ki nem xarja le!!!;)