Hollywood megmentené a DVD-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vájtszemûeknek... Ahh. Náhány év múlva magad is szégyelni fogod magad emiatt a butaság miatt. 😊
Nem vitatom,a vájtszemüeknek tuti sokat számít,de a (nem reprezentatív😄) felmérés amit haveri körben csináltam,azt mutatja,hogy a népeknek bõven elég a dvdrip is,nemhogy a dvd vagy hd😊
Gondolom az átméretezés/interpoláció miatt kerülhettek rá plusz zajok arty gépén..
DVD filmeknek olyan élves kontúrja van, hogy szinte vágja a szemgolyómat..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a hd hasonlo - egyelõre. de ahogy tulnyomorészt hd megjelenitõk lesznek az otthonokba, ez változhat ...
narumon: erõs tulzás. a dvdben rejlõ lehetõségek tulmutatnak a transformers képminõségén, volt szerencsém a hddvdbõl tömöritett dvdt látni, alázta a gyári, film masterbõl készült boltit!
cateran: én spec a ben hurt láttam hdben és sokkal élvezetesebb volt igy nézni, mint mondjuk vhs-en vagy dvdn 😊 igenis számit a minõség is és nemcsak az agyatlan effektfilmeknél!
Forza.
Amig a HD filmek sok sok gigak, marad a DVDRip.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Rontja a szemem a szar DVD mi? Ugye csak viccelsz? Mp3-mal meg mi a baj? Nem vagyok zene õrült nekem tökéletessen megteszi az a szar mp3 is. A csúcshangerõnél meg tök mindegy hogy mp3 vagy légkalapács.
Sindler listája címû filmben amúgy piros kabát van. 😊
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Na most lehet ilyet jáccani a film esetében is. És akkor tényleg marad a DVD-rip minõségû video anyag, mert mindenki lexarja a HD-t, mivel jó az a xar felbontású kockás videó is. Hiszen nem a felbontás a lényeg, hanem Andzselina Dzsoli csöcse, Rícsárdgír õsz halántéka, vagy hogy Spílberg mester rendezte (a Sindlerlistája úgy is feketefehér, talán eccer van benne egy piros sál, vagy rózsa asszem).
Szal gyerünk, licitáljunk egymásra az igénytelenkedésben, és látható, mint az MP3 esetében majd lesznek akik itt is mellénk állnak a kiadók részérõl.
Egészségügyi szempontból persze a xar felbontású videjó a szemnek sem tesz jót, ahogy a csúcshangerõvel hallgatott recsegõs MP3 a fülnek, az agyadat is lefárasztja kitalálni a hiányzó adatokat, de ki nem xarja le!!!😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DVD-vel nem lehet begyujtani 😊
A külföldnek megvan az a baja, hogy igen sok nyelven beszél, pusztán az EU-ban 20+ hivatalos nyelv van, még ha sok között ilyen-olyan átjárás is van. Én az ötödik/hatodik nyelvet nyúzom, de bármikor tudnak olyat mutatni, amibõl egy kukkot nem értek 😊.
Ez így, ebben a formában nem igaz!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Sõt: marad addig a warez és a számítógép, amíg meg nem csinálják, hogy a feliratozás testreszabható legyen. (betûméret, elhelyezkedés, körvonal)
A moziban is annyira idegesít, hogy világos háttérre körvonal nélküli, AA-mentes (=csúnya, pixeles) fehér betûkkel nyomják a feliratot! Olvasd el...
Bár, van B változat: irány külföld, megtanulni rendesen angolul, franciául, stb, és felirat sem kell.
http://laslow.hu/blog
Aki pcre akarja másolni, már látott rippert, sakko az elsõ lemezrõl is másol. Állatinagy marketingfogás
Szvsz. beteg ember aki a mostani helyzetben a <999HUF-os DVD-ken kívül bármi drágább DVD-t beszerez. MINEK?!?!?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3