• opeca
    "Én raktam össze ilyet és marhára megbántam, mert egy év alatt rengeteget veszített értékéből."

Nem csodálom, ha engem megkérdeztél volna, akkor 250.000 forinttal több maradt volna a zsebedben.
    A PC fejlesztés első szabálya, hogy semmiből sem szabad a legújabb kategóriát megvenni, mert ár/teljesítményben sosem éri meg. (Tisztelet az iszonyat kevés kivételnek).

Nem azzal van a baj, hogy van az XBox, a baj ott van, hogy elfogultságotokban, már hülyeségeket írtok.

Soha nem szerettem, ha nekem valami kurvázós, ferrarizós milliomos cégvezető takony akarja megtszabni, hogy mostantól mit vegyek ha játszani akarok. A piac erölteti ezeket a konzolokat elég undorító módon.

Ti megtörtetek és besoroltatok a birkák táborába. Már most szívtok, mert a konzol-exkluzív játékokból nektek kínosan vakargatva a fejeteket kell választanotok. De a szívással ezzel még nincs vége, mert akik monopólhelyzetben vannak, azok előbb vagy utóbb, ki fogják szívni a véreteket. Már most 4-5 K-val több egy konzolos játék a PC-és társánál, és ráadásul a PC-és verziók, tagadhatatlanul jobban szoktak sikerülni.

Engem nem érdekel, hogy kétévente kell videókártyát cserélnem, és az sem érdekel, hogy nem látom a finggőzt a muksó hátsójából párologni a direct X 456 miatt.

Engem az érdekel, hogy kapjak egy megfizethető áron, egy jó játékélményt, és nem harapom át senki torkát azért, mert nem tudom anizotropikus szűrést 8x-osra állítani.

A játékban elsősorban a játékélmény a lényeg, és ennek csak egy kis töredéke a grafika.