• Ghoosty
    #146
    Felejtsd már el ezt a dumát, hogy millióknak nincs pénze kajára, amíg magyarország lakosságának 1/3-a dohányzik, és főleg az alacsony jövedelműek addig igenis lenne pénze kajára, meg nem venne fel annyi áruhitelt meg stb. Meg ha már említették, akkor lottózik is. Ja és minden évben megdől a karácsonyi bevásárlási rekord.
    Biztos van több olyan ember, akinek nem tellene biztosításra sem, de nem milliók.
    Aláírom, hogy ez a rendszer sem az igazi, de meg lehet nézni, hogy milyen az egészségügy szinvonala kinn, meg itthon.
    Ottkin azért halsz meg, mert nem volt biztosításod, bár még kifizetheted kp-ből, vagy hitelből. Itthon meg azért halsz meg mert összecserélnek, leejtenek, félrekezelnek, elfertőződsz, vagy nincs pénzed hálapénzre.
    Arra azért kiváncsi lennék, hogy te mit nem raknál bele az alap szolgáltatásba. Ha meg nem választod külön, akkor az egészségügyünkben nem fog semmi változni.
    Ha már említetted a potyautasokat, az igenis elég nagy problémát okoz, ha ezt nem tudod felfogni, akkor az régen rossz.

    arrakistor

    Abban egyetértek, hogy hülyeség lottózni, de ahogy leírtad szerintem te is láthatod, hogy mennyi az esélye, hogy 5-ös legyen valakinél. Amikor meglódulnak a nyeremények akkor szerintem simán elkel több mint 10 millió szelvény.
    Még így is bőven a Szerencsejáték Rt-nek éri meg. Ebben nem tartom valószínüleg, hogy meg lenne bundázva, mert többet hoz így, hogy hisznek benne az emberek, mintha egyszer lebukbak és vége a lottó álomnak.