halgatyó#14
Ez a bankkártyás disznóságtömeg az egyik oka annak, hogy annyira dühös vagyok erre a szar nyomorult bankár-kamatpénzuralmi rendszerre. MI KÖZÜK VAN EZEKNEK A SZ..OKNAK AHHOZ, HOGY ÉN MIKOR MIT VÁSÁROLOK? MIT AKARNAK MÉG ELLENŐRIZNI RAJTAM, NEM ELÉG HOGY BEKAMERÁZZÁK AZ ÖSSZES VÁROST, DE NEM ÁM A BŰNMEGELŐZÉS CÉLJÁBÓL, HANEM AZ AUTÓSOK BASZTATÁSÁRA, ATTÓL MÉG NYUGODTAN LEDÖFHETNEK AGYONVERHETNEK A C..NYOK EZEK LE SE SZ..JÁK a kamerák nem arra vannak hogy minket dolgozókat megvédjenek.. (amikor feltörték az autóma... az ellopott telefonomat nem voltak képesek letiltani, csak a SIM kártyát.. hajrá gazemberek!)
Akik ezt a bankkártyás fizetést kritikátlanul elfogadják, nem is tudják mit csinálnak. Egyrészt jól kib..nak a sorban mögöttük állókkal, mert a kártyás fizetés hosszabb ideig tart, mint a pénzes, részben az aláírogatás miatt. Pláne ha kiderül, hogy nincs elég pénz a kártyán... épp tegnapelőtt volt egy ilyen "élményem" az egyik hipermarketben
A nagyobb baj nem a sorbanállási tökölődés, hanem az abszolút ellenőrizhetőség. Figyeljétek meg, 15 éven belül ha valaki szórólapozni merészel mondjuk a fizetőparkolási maffiák ellen, azt is visszakövetik majd, hogy mikor mennyi papírt vásároltál és hol!
KONKLÚZIÓ, TÉZISEK
Az a viszonylagos demokrácia, aminek utolsó maradékait manapság számolják fel, annak az áldozatos harcnak köszönhető, amit a 19.-20.században sok ember folytatott. Az akkori dolgozó középosztály, amit most általában munkásságnak hívnak (NEM vagyok kommunista! a harcolók többsége szocdem érzelmű volt, az álkommunista irányzat túltengő szerepe csak később lett beleírva a történelembe)
Ez a harc ma már lehetetlen. A kamerák és a bankkártya rendszer hatékonyabban akadályozza meg, mint 100 évvel ezelőtt a rendőrszuronyok.
Ma, A TOTÁLIS ANYAGI FÜGGŐSÉG KORÁBAN nem kell megölni valakit ahhoz, hogy gyakorlatilag megsemmisítsék. Elég a megélhetésétől megfosztani, az illető halott. (először csak hajléktalan, a többi csak pár év kérdése...)
Ha a készpénz megszűnik, akkor ez az ellenőrzési és megsemmisítési lehetőség a hatalom kezében sokszorosára nő. Ha valaki nem tetszik nekik, egyszerűen letiltják a bankszámláját. Ha a rokonai segítik hogy ne haljon éhen, akkor az ő fogyasztásuk megnő, a bank ezt is érzékeli, és azokét is le fogja tiltani.
AKKOR SEM FIZETEK BANKKÁRTYÁVAL, HA AZ ANYAGILAG ELŐNYÖSEBB! CSAKAZÉRTSE! DÖGÖLJENEK MEG! szívből kívánom, hogy ez a kamatpénzuralmi rendszer veszítse el a következő világháborút!