• Su0my
    a nyugdíjas éveim messze vannak, én annak a híve vagyok, hogy fizetek nyugdíjjárulékot, de mellette 10 forintból 2 forintot elteszek hátralevő életem biztosítékaként.

ami a fekete pénzeket illeti: te meg azt nem érted meg, én mire gondolok: tőlem azt csinálnak, amit akarnak, amíg én nem adok okot rá, addig nem fognak b*sztatni, addig nem lesz baj a pénzemmel, sőt talán még valamennyit kamatozik is. az meg, hogy őket elkapják-é, avagyon sem: kicsit sem izgat. lelkiismerettel meg számoljanak el. és nagoyn nem izgat, hogy kiröhögik, ha én teliszájjal örülök egy használt 2 millás kis civicnek, miközben ő elhúz mellettem egy atomtengeralattjáró méretű dzsippel. én boldog vagyok, tiszta lelkiismerettel, van pénzem arra, amire kell, el tudok menni nyaralni, vannak barátaim, csajom, etc. neki marad a pénze, marad az, hogy mindig mástól függ, maradnak az üres kapcsolatai. legalábbis én így látom. tőlem a politikusok is annyit vesznek ki, amennyit csak akarnak a köszpénzekből. velük viszont egy bajom van: lopjanak, de akkor legalább úgy, hogy mellette csinálnak is valamit. mondjuk ez alapvetően hibás gondolat, de még mindig jobb lenne..