• bvalek2
    #240
    Jé, ha olyasmit írok, ami nem illik ahhoz, amit eddig elképzeltél, te is hirtelen dislexiás leszel. Biztos az én hibám, fertőző vagyok :) Megpróbálom pontokba szedve leírni a lényeget, mert egyébként téged is értelmes embernek ismertelek meg:

    - Orbán vagyona Gyurcsányénak kevesebb mint 1%-a. Hasonló az arány a Fidesz és az MSZP vezérkara között is. Lopásügyben mire következtetsz ebből? :)

    - Orbánt gumibottal ütötte a rohamrendőr 1988-ban. Gimnáziumban még benne volt a KISZ-ben? 16-évesen osztálytitkár volt? Nagyon komoly vád...

    - Kellerék taktikája volt, hogy összeírtak egy bonyolult történetet, amit leadott a népszabi a címlapon. Orbánék pereltek érte, a bíróság megállapította, hogy minden egyes tényállítás hamis volt, népszabinak fizetnie kellett, és hátul, apró betűkkel bocsánatot kértek.

    Többen olvasnak főcímet, mint apróbetűs kiigazítást, így könnyű manipulálni az emberek véleményét.

    - Nyilván társadalmi helyzettől függ, hogyan éltük meg az 1998 és 2002 közötti időszakot. Szóval ha ez miatt más a véleményed, az magánügy. De a fentiek súlyos tények, és a következményük közügy.

    A két nagy párt pedig azért alakult ki, mert egyedül a Fidesz állt ellen a szalámi-taktikának. Mert ott egy baráti kör vezeti a pártot, akik régóta ismerik egymást, nem lehet közéjük férkőzni.