• bvalek2
    #235
    Barátom, más témáknál értelmesen szoktál hozzászólni, úgyhogy feltételezem hogy van sütnivalód. Nem biztos hogy ha a környezetedben mindenki köpköd valakit, az az ördög, és akit ajnároznak, az az isten. Tudod, tévedhetnek. Nekem is eltartott egy ideig mire kigyógyultam az Orbán-fóbiából, az utolsó löketet az adta, amikor elkezdtek démonizálni valakit, akinek:

    - nincs hatalma, de semmilyen, ellenzéki vezető, ez a gittegylet titkárával egyenértékű pozíció. innen nem lehet veszélyeztetni a demokráciát. Sőt, ha hallgatnak rá hatalom nélkül, AZ a demokrácia.

    - a vagyona kevesebb mint 1%-a a jelenlegi főtolvajnak (Fletó), pedig ő is volt miniszterelnök, miért nem szedte meg magát? Az MSZP a több-száz milliárdos pártja, a Fideszben nincs egy sem, miért?

    - nyomják hogy demagóg, na meghallgattam pár beszédét, nem az. Youtube-ról már letörölték a videót, 1988-ban az utcán ütötte Viktorunk fejét a rohamrendőr. Amikor Fletó segget nyalt a KISZ-ben, meg a párt mamelukjainak a ronda lányait d*gogatta hogy előrébb jusson, OV az életét kockáztatta, mert hitt valamiben.

    Ellenségem ellensége a barátom. A kormány az ellenségem, és ők OV-tól félnek a legjobban, már tudom hogy kire szavazok...