• Riddick
    Gondolom a cikk irója arra célzott,hogy sok szakértő szerint,a Vista a kinézetén kívül más normális előnyt nem biztosít a felhasználónak,ami értelmes is. Csak,erősebb vas kell alá,hogy ugyanúgy fusson mint egy XP. Külön kiemelték,hogy állami intézményeknél,iskoláknál ,meg egyenes felesleges pénzkidobás lenne egy Vistára átváltani. Mivel főiskolán dolgozok ezt tanusithatom,minden gépen Xp van,pedig P4 esek vannak. Informatikusként annyit hozzá,hogy egyik gépemre se tettem fel,mivel ha nincs számottevő előnyöm belőlle,csak terhelné a rendszert a exra kinézet miatt,ezért számomra érdektelen jelenleg. Gondolom a Microsoft arra felé fog majd tendálni,hogy majd a játékokat ,meg a video kártyákat fogják VISTA ONLY-sá tenni,így ösztönözve az embereket ,hogy váltsanak. Azt mondják az XP túl jó lett. Vagyis,megfelel a mostani elvárásoknak. És így nem lesz könnyű nekik. De,mivel a MS,egy elég konok cég,nem ismerik be sűrűn ,hogy bocs ez mégsem olyan jo mint ahogy gondoltuk,ezért inkább csak addig fogják erőltetni,amíg elég sok ember átáll,és akkor majd hirtelen eltüntetik az Xp-t. De,most még ott tartunk,hogy a nagy gyártók,kifejezetten XP-s gépeket akarnak,mivel jóval jobb az érdeklődés iránta. Mert emlékszem,tavaly még teli volt a net,hogy milyen bugos a VISTA ,és ha valami nem pöpec,egy nagy gyártó,IBM,DELL,HP sem akarja magát azzal égetni,hogy fagy a gépük,mert nem teljesen kóser az új oprendszer. Szóval szerintem ez a lényeg. Jó sokat tudtam rizsálni rólla. ;)